enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5580
EURO
34,9769
ALTIN
2.426,92
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
30°C
Pazar Az Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Başkan Toprak İddialara Cevap Verdi

Başkan Toprak İddialara Cevap Verdi
REKLAM ALANI
21.08.2014
0
A+
A-

Kahta’da bir haber sitesinde Kahta Belediyesi hakkında sürekli iftira dolu haberler yayınlanmaktadır. Kime hizmet ettiği ve kim tarafından finanse edildiği belli olan bu haber sitesinin iftiraları , kamuoyunu yanıltmaya yönelik, menşei belli bir algı operasyonun parçasıdır.

 Son yazılanlar ise haddini aşmış talihsiz bir karalama ve iftira cüretinden başka bir şey değildir. Malum site ve onun malum yazarı eğer gerçekten samimi ise ve halkımızı kandırmak dışında bir haber yapacaksa ve onurlu bir adam ise taşeronluğunu yaptığı ağababalarına şunları da sorsun:

 1. 12 Yıl boyunca Ak Parti gibi tek başına iktidar olan bir partide Genel başkan yardımcısı kimdi, Belediye başkanı kimdi, ilçe başkanı kimdi ve Kahta’nın yıllanmış sorunlarına nasıl bir çözüm getirdiler, nereye bir çivi çaktılar? Esnafın ve Kahta’nın yüzde doksanının yoksulluğa ve yoksunluğa mahkum eden kimler? Halkımıza ırgatçılığı reva görenler kimler?

 2. Kahta, petrolü, suyu turizmi, verimli arazileriyle zengin bir havza iken bu imkanları ağabaları neden kullanmadı? Bugün bu tür sorunların ana kaynağı kimlerdir?

 3. Bugün halkın çocukları başkanvekili, milletvekili olmuş memlekete hizmet etmektedir. Halkımızın bu değerlerine ağza alınmayacak küfürler eden, halkın değerli evlatlarına hakaret etme cüretini gösteren mirler kimlerdir? Ve bu malum site yazarı neden bunları yapanların arkasına sığınmaktadır?

 4. Şeyh Baba Mahallesinde 10 dönümlük araziyi hizmet için belediyeye kim kazandırdı?

  5. Yavuz Selim Mahallesinde 12 dönüm araziyi Milli Eğitime hizmet vermesi için kim kazandırdı?

6. Önceki dönem belediye mecliş üyesi olan İsmet KILIÇ’a ait 16 dönümlük su deposunun yerinin parasını kim ödedi ve belediyeye tapusunu kim kazandırdı ?

7. Musa peygamber civarında 278 dönüm araziyi belediyeye kim kazandırdı?

8. Erikdere yol kavşağında 40 dönüm araziyi belediyeye kim kazandırdı?

9. Değirmenbaşı’ndaki su yerinin parasını kim ödedi ve tapusunu belediyeye kim kazandırdı ?

10. Haydaran Suyunun olduğu bölgede 125 dönüm araziyi kim belediyeye kazandırdı ve suyun tahsisini kim sağladı?

 11. Eski mezbahanenin bitişiğinde 5 dönüm araziyi iki ay önce belediyeye kim kazandırdı?

12. Kahtalı Mıçı Parkı’nın bulunduğu arazinin parasını kim ödedi?

13. Cami ve Cumhuriyet Mahallelerinde 2 parsel yer Abdullah Ağır adına tapulu iken belediyeye tahsisini kim sağladı?

14. 3 Nolu Sağlık Ocağının yanında 1000 metrekareye yakın olan yeri belediyeye kim kazandırdı?

 Malum müfteri site ve onun malum yazarı bu soruları sorabilecek cesarete sahip mi?

Bunları ağababalarına da sorabilecek mi?

Yüzlerce insanın, hiç işe gelmediği halde belediyeden maaş aldığını malum şahıs bilmiyor mu ve neden bunu haber yapma cesaretini gösteremiyor?

Davayı kazananların avukatı M. Köroğlu ve Belediye avukatı R. Bozan’dan bu bilgileri öğrenme talebinde bulunabilecekleri halde sorgulamadan, öğrenmeden neden yalan haber yapıyor?

 635 metrekare yer , yüzünden otogarın yeri satılsaydı daha mı iyi olacaktı?

 Bunca olumlu hizmeti görmezden gelen iftiracı site ve yazarı yiğitse şunu da sorsun ağababalarına:

 Belediyeye ait olmasına rağmen Shell petrol de dahil olmak üzere SATILAN yerler kim tarafından satıldı ve kimlerin adına tapulandı, o yerlerin muayyen bedelleri ne kadar tutmakta iken ne kadara satıldı?

 Belediyede çalışmayıp da çalışıyor görünerek belediyeye dava açıp tazminat kazanan işçilerin ödemelerinin yapılabilmesi için, 635 metrekare yerin satılması mı daha iyiydi yoksa otogar yerinin icra yoluyla belediyeden alınması mı daha kârlı olurdu?

 Fatih, Yeni ve Gazi Mahallelerinde bulunan Belediyeye tapulu olan yüzlerce dönüm arazi kimlerin adına tapulandı ve kimlere peşkeş çekildi? Malum zevatın Kahta’nın değişik yerlerinde yüzlerce dönümlük arsanın kimlere peşkeş çekildiği de cevaplamasını ve kamuoyunu bu konuda bilgilendirmelerini istiyorum.

 Başkanlığım döneminde belediyeye tapuladığım arazilerin ve özellikle Haydaran Su Projesi yerinin zamanında alınmamış olması halinde bugün bu kadar rayiç bedeli yüksek araziler parayla satın alınabilecek miydi?

 Biz geçmişte beraber çalıştığımız yol arkadaşlarımızın hiçbirini yolda bırakmadık ve hiçbirine asla ihanet etmedik, kimseyi satmadık davamıza ve halkımıza asla ihanet etmedik.

 Şu bilinmelidir ki sayın Başbakanımız belli insanları seçerek belli makamlara getirdi ama onlar bugün Başbakanımıza en büyük ihaneti kendilerine görev addettiler. Özellikle Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kahta’da sayın R. Tayyip ERDOĞAN’ı destekleyeceklerini söyleyerek halkımızı kandırmaya çalıştılar fakat Ağababalarının emri doğrultusunda başka bir adaya destek verdiklerine tüm Kahta halkı şahittir. Özellikle taraftarlarının olduğu köylerdeki seçim sonuçları kontrol edildiğinde kimin ihanetçi olduğu apaçık görülür.

 Ama halkımızın bu ihanetçi malum kişilere gereken cevabı sandıkta ikinci kez verdiği herkesin malumudur.

 Değerli Kahtalı kardeşlerim, ağaları, mirleri ile gizli gizli görüşüp halkın evlatlarına karşı yol izleyen malum zevatın birkaç kişiden ibaret olduklarını artık çok iyi bilmektedirler.

  Halkımız şundan emin olmalıdır ki, Kahta’mıza hakkıyla hizmet edebilmek için gece gündüz durmadan çalışmaktayız ve inşallah Kahta için çok güzel proje ve hizmetlere imza

atacağız. Yakında ihalesi yapılacak olan Haydaran içme suyunun, diğer proje ve hizmetlerin yapılmasından sonra acaba bu şahısların yüzü kızaracak mı?

 Belediyeyi Trilyonlarca lira ile 2022 yılına kadar borçlandıran ve makam araçlarını bile icralık yapıp araçlar hakkında yakalanma emrinin çıkmasına sebebiyet veren bu zihniyetin hala çeşitli iftiralarla halkımızı kandırmaya çalışmaları yüzsüzlüğün dikâlâsı değildir de nedir?

 Halkımıza ihanet edenler, halkımızın bütün değerlerini satanlar , onun malum yandaşı siteleri ve malum yazarları halkımıza saygı duyuyorlarsa bunca rezilliklerinin hesabını versinler ve sorduğumuz sorulara cevap versinler?

 Yaptığımız her hizmeti spekülasyon konusu yapmaya çalışmaları acizliklerinin göstergesinden başka bir şey değildir.

 Kamuoyuna saygı ile duyurulur…

 abdurrahman toprakAbdurrahman TOPRAK

Kahta Belediye Başkanı

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi