enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5825
EURO
34,7736
ALTIN
2.509,60
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

KAHTA ÖĞRETMENEVİ’NDE PROJE TANITIM VE DEĞERLNDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

KAHTA ÖĞRETMENEVİ’NDE PROJE TANITIM VE DEĞERLNDİRME TOPLANTISI YAPILDI.
REKLAM ALANI
11.12.2015
0
A+
A-

Kâhta Öğretmenevinde Proje Tanıtım ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

Kahta Kaymakamlığı öncülüğünde, Kahta’da 2015 yılında gerçekleştirilen yatırımlar, projeler, 2016 yılı için planlanan projeler, ihtiyaçlar, gereksinimler, sorunlar, çözüm önerileri ve  kurum amirleri ve sivil toplum örgütlerinin katılımıyla bir tanıtım değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Kahta Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen toplantıya, TBMM Başkanvekili Av. Ahmet Aydın, Adıyaman Milletvekilleri Adnan Boynukara, Av. İbrahim Halil Fırat, Dr. Salih Fırat, Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Ak Parti il Başkan’ı Seyfettin Bilen, Kahta ilçe Başkan’ı Engin Akel, İl genel Meclis üyeleri, Belediye Başkanları, Kamu Kurum Amirleri, Muhtarlar , STK Temsilcileri ve Basın mensupları katıldı.

Kurum amirleri ve STK temsilcileri sırasıyla sunumlarını gerçekleştirdiler. Sunum aralarında TBMM Başkanvekili Aydın, konuya dair açıklamalarda bulundu.

Kâhta Devlet Hastanesi’nde çok önemli hizmet ve uygulamaların hayata geçirildiğini, özellikle doktor eksikliği vurgulayan TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, uzman hekim kadrosunun güçlendirilmesi, tıbbi cihaz takviyesi, olmayan branşlara hekim kadrolarının açılması, özellikle Beyin Cerrahisi, Kadın Doğum eksikliğiyle alakalı çalışma yapıldığını en kısa sürede sorunların giderileceğini belirtti.

Kahta’da doğduğunu burada büyüdüğünün altını çizen Aydın, Kahta Halkının daha iyi yaşam standartlarına kavuşması için Ebu Sadık çevresinde mesire alanı planlandığını bu  projelerin 2016 yılı programına dahil edildiğini ifade etti. Kentsel dönüşüm programının gerekliliğine değinen Başkanvekili Aydın, Kahta Ulu Cami inşaatının başladığını ön kısmındaki eski dükkanların yerine daha modern bir çalışma planlandığını söyledi.
Proje tanıtım ve değerlendirme toplantısı, yapılan sunumlar ve sorulan sorulara cevap verilmesinin ardından sona erdi…

   
Kutlu Haber Merkezi

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi