enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3753
EURO
35,0555
ALTIN
2.326,55
BIST
9.096,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

KAHTA GAZETECİLER CEMİYETİ KAHTA KAYMAKAMI A. GAZİ KAYA’YI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

KAHTA GAZETECİLER CEMİYETİ KAHTA KAYMAKAMI A. GAZİ KAYA’YI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
REKLAM ALANI
28.07.2015
0
A+
A-

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal KUTLU ve  yönetim kurulu üyeleri Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi KAYA’yı makamında ziyaret etti…

Sabah saat  9:30 da gerçekleşen ziyarette Kahta Gazeteciler Cemiyeti’ni temsilen Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Kahta Havadis Gazetesi sahibi ve kutluhaber.com haber sitesi sahibi Kemal KUTLU, kahtamedya.com haber sitesi sahibi ve Kahta Havadis Gazetesi genel yayın yönetmeni H.Yusuf COBAN Kahta Kaymakamı  KAYA’yı ziyaret ettiler.

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal KUTLU ” Sayın kaymakamım öncelikle şehrimize hoş geldiniz yeni göreviniz size de Kahta’mıza da hayırlı olsun. Kahta’mız bundan önce olduğu gibi Kaymakamlar yönünden çok şanslı bir ilçe. Cemiyet olarak İlçemizin sorunlarını sahiplenen, sorunlarına çözüm üretecek mülki amirlere ve yetkililere yol gösterici sosyal projeleri gündeme taşıma ve takip görevini yapmaya çalışıyoruz. Cemiyetimizin kuruluş amacında da hasıl olacağı üzere; Cemiyetimiz sadece Kahta değil yurt içi ve yurt dışından herkesimden ve her meslek alanından arkadaşlarımızdan uluşmaktadır. Dolayısıyla her alana ve sorunlarına birinci elden ulaşma imkanını doğurmaktadır. Umuyoruz ki sizin döneminizde de iyi bir çalışma ortamı bulur ve ilçemizin daha da gelişmesi noktasında katkı sunarsınız” Dedi.

 

Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi KAYA Kahta Gazeteciler Cemiyeti’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek ” Kahta Gazeteciler Cemiyetine  teşekkür ediyorum, ziyaretiniz beni çok memnun etti. Benim için basınla istişare etmek ve diyaloğ kurmak çok önemlidir, sizlerle sık sık bir araya geleceğiz. Buradaki en önemli hedefim Kahta insanının kalbine, gönlüne girecek projelere ve hizmetlere imza atmaktır. Sizlerle bir araya gelip konuşursak  ilçenin sorunlarını daha çabuk öğrenme imkanına sahip olurum. İlçenin  sahip olduğu değerleri tanıtımda basının ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Daha önce görev yaptığım yerlerde de sürekli basınla  istişare içerisinde oldum. Şimdiden söylemek isterim ki Kahta’da da bu durum daha gelişerek devam edecek. Kahta Gazeteciler Cemiyetine bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” Dedi.

11778031_719077281529622_1973523025_n

 

Kutlu Haber

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi