enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3652
EURO
34,9611
ALTIN
2.325,56
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C

KAHTA GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI, KUTLU’DAN KADİR GECESİ MESAJI

KAHTA GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI, KUTLU’DAN KADİR GECESİ MESAJI
REKLAM ALANI
13.07.2015
0
A+
A-

Kahta Gazeteciler Cemiyeti  Başkanı Kemal Kutlu’dan Kadir Gecesi Mesajı…

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Kemal Kutlu, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Kutlu, onbir ayın sultanı Ramazan ayını idrak ederken, bin aydan daha hayırlı olduğu belirtilen Kadir Gecesi ile ilgili yayımladığı mesajında ” Kadir Gecesi, yüce Rabbimizin insanlığa kurtuluşa çağrı olarak gönderdiği Kur’anı Kerimin indirildiği mübarek geceye kavuşmanın heyecanını taşırken Allah’a hamdüsenalar ediyoruz. Bu kutlu gecede kul’un Rabbine en yakın olduğu ve geceyi güzel amellerle geçirelerin geçmiş bütün günahlarının af olacağını, Peygamber efendimiz bizlere müjdelemiştir.

Hayrı, bereketi bünyesinde sağanak sağanak yağdıran, maneviyatımızın doruk noktasına eriştiği, hayırlarla bezenmiş bu gecede, hoşgörünün, saygının, sevginin üzerimize serpildiği, kırgınlıkların unutulacağı ve tüm insanlığın barış, kardeşlik içinde geçireceği, kurtuluşa ereceğimiz kutlu gecedir. Tuttuğumuz oruçlarla  Ramazan Ayı’ının  Kadir Gecesi ile taçlandığı ve inşallah bayram sevinci ile daha da anlamlaşacaktır. Faziletine inandığımız, rahmet ve mağfiretin üzerimize yağdığı Kadir Gecesi inşallah kurtuluşumuza vesilece olacaktır. Bu vesile ile bütün insanlığın ve  İslam aleminin , Kadir Gecesi’ni kutluyor, bu gecenin özellikle coğrafyamızda akan kanı durduracak savaşların nihayetlenmesini diler ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyor saygılarımı sunuyorum”

 

KAHTA GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI

Kemal KUTLU

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi