enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5998
EURO
34,7797
ALTIN
2.496,69
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
24°C
Adıyaman
24°C
Açık
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

ADIYAMAN VALİSİ  MAHMUT DEMİRTAŞ’I RAHAT BIRAKIN..

ADIYAMAN VALİSİ  MAHMUT DEMİRTAŞ’I RAHAT BIRAKIN..
REKLAM ALANI

 

Adıyaman Valisi Sayın Mahmut DEMİRTAŞ Adıyaman’a geldiği günden itibaren İlin,uzun yıllardan beri atıl kalan işine yoğunlaştı ve onu yapmanın gayretine düştü..

Gördüğümüz kadarıyla bunda başarılı da oldu,çünkü zamanının çoğunu halkın içinde olarak,Adıyaman’ın bu yarım kalan işlerine haletti..

Ancak, sanıyorum ki bu, bazılarını rahatsız etmiş olacak ki, bunlar hemen Sayın Valinin aleyhine bir yıpratma kampanyasını uygulamaya başladılar; Adıyaman’da başarılı olamayacaklarını anlayınca da İstanbul’a kadar uzandılar.

Fakat başarılı olamayacaklardır,çünkü Sayın Valimiz sahipsiz değildir;Kadir kıymet bilir Adıyamanlı hemşerilerimiz ona sahip çıkacaklar ve çıkıyoruz da..

Bu nedenle de diyorum ki. Çekin ellerinizi Sayın Valimizle  Adıyaman’ın üzerinden..

Bir bardak suda fırtına koparmanın alemi yok..

Bu manada.. Son günlerde Adıyaman valisi ile ilgili asılsız karalama iftira yalan haberlerle ilgili bir açıklama yapma gereği duydum. Adıyaman’ın kaderi mi bilmem?? Ne zaman Adıyaman’a işini bilen çalışkan bir vali ve ya bürokrat gelse, bazıları tarafından hemen bir yaygara koparılıyor ve olumsuz söylemler devreye girilerek bir karalama kampanyasına dönüşüyor..                                                                                  Bu karalamaların, memlekete ve insanına ne kadar zarar verdiğini bilmeniz gerekir. Adıyaman Valisi, Mahmut Demirtaş’ı yakinen tanıyan biri olarak söylemeliyim ki,onu kendi kişisel menfaatlerine alet etmek isteyenlere asla yedirmeyiz.                      Adıyaman’da basın açıklaması yaparak,Onu yalan,dolan haberlerinizle yıpratmak istediniz,yetmedi,bu defa da konuyu İstanbul’da taşımak istediniz. Adıyaman’da yandaş medya bulamadınız, şansınızı, sesinizi İstanbula getirerek seçmeniz manidardır. Bizleri alet etmeyin. Adıyaman’ı Ve valisini, metropol bir şehirde basın açıklaması yaparak yıpratmaya çalışmanız,bir memleket ve memleketin saygın valisine saygısızlık ve nezaketsizlikten başka bir fayda getirmez..Bizim basın anlayışımız ve ilkelerimiz bu yalan,ve iftara haberleri etik bulmadığımızı beyan ediyorum..İki cemiyetin Başkan vekili ve İstanbul şube başkanı ve Tv proğramcısı olarak, yalan iftira haberlerinizle Sizleri kınıyor ve bu anlamsız işinize Bizleri de  alet etmeyin.diyorum..

Gökhan Bayram

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi