enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5467
EURO
34,9817
ALTIN
2.420,36
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Az Bulutlu
29°C

KAHTA GAZETECİLER CEMİYETİ ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI.

KAHTA GAZETECİLER CEMİYETİ ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI.
REKLAM ALANI
30.12.2015
0
A+
A-

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkent Ankara’ya çıkarma yaptı.
Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal KUTLU, Cemiyetin il Temsilcileri ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TBMM Başkanvekili Adıyaman Milletvekili Sn. Ahmet Aydın’a Makamında Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu. 

  
Kısa bir süre önce kurulan Kahta Gazeteciler Cemiyeti,Türkiye ve yurt dışının birçok noktasında temsil edilerek bende varım dedi.
Açtıkları yurt içi ve yurt dışı temsilcilikleri ile gün geçtikçe büyümeyi kendine şiar edindi. Yönetim kurulu ve üyeleri olarak,yurt içinde gazete,dergi,haber siteleri ile gündeme damga vurmaya devam ediyor.İlkeli tarafsız haber anlayışı ile basında bende varım düşüncesi ve anlayışı sosyal cemiyeti ilke edinmiştir. 
YOĞUN TEMPODA ÇALIŞAN KAHTA GAZETECİLER CEMİYETİ, SON OLARAK TBMM BAŞKANVEKİLİ AYDIN İLE KAHTA’NIN SORUNLARINI MASAYA YATIRDI. 
Kahta Gazeteciler Cemiyetini Ankarada görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren TBMM Başkanvekili Aydın, konuşmasında şunları söyledi. ” Adıyaman’dan Kahta’dan İstanbul’dan, Edirneden, Ordu’dan Kahta Gazeteciler Cemiyetine mensup arkadaşları Meclis’te ağırlamaktan şeref duydum, hoş geldiniz. Milletvekili arkadaşlarımızla takibimizde olan sorunları, çözmek için heran çalışıyoruz. Önerdiğiniz projelerin hepsi çok önemli özellikle, Baraj Kordon Boyu, Eski Çarşı-Ulu Cami Çevresi, Ebu Sadık Çevresi, Kahta-Adıyaman arası sıcak asfalt KAHTA’yı kalkındıracak önemli projeler. Sizlerinde gelişiyle daha da keyiflendik, şevklendik. İlk günkü aşkla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Geldiğinizden dolayı Adıyamanlılar ve Milletvekili arkadaşlarım adına hepinize teşekkür ediyorum.” Dedi. 

Kahta Gazeteciler Cemiyeti, dünyaca ünlü Adıyamanlı ressam Remzi Taşkıran’ın yaptığı Sn. Başkanvekili Aydın’ın yağlı boya portresini takdim etti. 

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu konuyla ilgi yaptığı açıklamada ; “Adıyaman’da bir ilke imza atarak Mecliste tüm Adıyaman kökenli milletvekillerini makamlarında ziyaret ederek Adıyaman’ın Kahta’nın, Gerger’in, Besni’nin ve Samsat’ın sorunlarını kapsamlı bir şekilde masaya yatırdık. Özellikle Kahtamızın sorunlarına neşter vurduk. Vekillerimizin son günlerdeki birlikteliği bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Yeni dönemde,inşallah Adıyamanımızın sorunlarına eğilmeleri, çözüm üretme çabaları takdire şayandır. TBMM Başkanvekili hemşehrimiz Sn. Aydın’la gurur duyuyoruz. Bugün Kahta’nın sorunlarını Ankara’ya taşıdık. Ahmet Başkanımızın sorunlara pozitif yaklaşımı ve heyetimize gösterdiği alakaya teşekkür ediyoruz.” Dedi.

KUTLU HABER

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi