enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5998
EURO
34,7797
ALTIN
2.496,69
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
24°C
Adıyaman
24°C
Açık
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

KAHTA GAZETECİLER CEMİYETİ ADIYAMAN ALAY KOMUTANI KOYUER’İ ZİYARET ETTİ

KAHTA GAZETECİLER CEMİYETİ ADIYAMAN ALAY KOMUTANI KOYUER’İ ZİYARET ETTİ
REKLAM ALANI
20.03.2015
0
A+
A-

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Adıyaman İl Alay Komutanı Albay İbrahim KOYUER’İ makamında ziyaret etti…

 

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal KUTLU ve yönetim Kurulu Üyeleri Adıyaman il alay komutanı İbrahim KOYUER’i makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal KUTLU, İbrahim Halil ARMAĞAN, Bülent BUĞDAY, Ezher ZENGİN katıldılar…

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı KUTLU yaptığı açıklamasında ” Sayın komutanım öncelikle Adıyaman ilimizdeki çalışmalarınız hepimizce malum. Türkiye’nin huzur kenti Adıyaman’ımıza sizinde yadsınamaz katkılarınız oluyor. Yaklaşan genel seçimlerde de inşallah her zaman olduğu gibi sağ vatanını seven milletine bağlı sağduyu sahip olacak. Kahta basını olarak böylesi sıcak bir şekilde  karşılamanız bizleri ziyadesiyle memnun etti. 100. Yılını kutladığımız Çanakkale Zaferini de şahsınızda tüm silahlı kuvvetlerimizin gününü de bir daha kutluyoruz”

Adıyaman il alay komutanı İbrahim KOYUER açıklamasında ” Kahta basınından arkadaşları garnizonumuzda görmek bizleri memnun etti, hepiniz hoş geldiniz. Adıyaman’ın en büyük ilçesi malumunuz Kahta’dır. Adıyaman’da çalışmaktan çok memnunum. Tarihi kültür değerleriyle donanmış ilimiz gerçekten huzur şehri. Bu huzur ortamın devamının temini için uğraşıyoruz. Şunu da söylemek isterim ”Adıyaman en büyük değeri insanıdır, burada çalışmaktan son derece memnunum” Dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi