enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Çiftçinin tarlada kalan malını satın alacağız

Çiftçinin tarlada kalan malını satın alacağız
REKLAM ALANI
22.02.2024
0
A+
A-

Yalım: Çiftçinin tarlada kalan malını satın alacağız

Yalım ziyarette bulunduğu Çerçioğlu’na projelerini anlatı ve projelerine tam destek sözü aldı. Çerçioğlu, “Değerli Uşaklılar gerçekten muhteşem bir Belediye Başkan Adayımız var, ben kendisiyle uzun süre çalıştım bugün Aydın’a ziyarete geldiler, çok da memnun olduk,  ben inanıyorum Uşak’ta çok güzel hizmetler yapacağına, sayın başkanın  sosyal proje kapsamında başarılı projeleri olduğunu bana aktardı Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak biz de sosyal projelerde Türkiye’nin en iyi Belediyelerinden bir tanesiyiz” dedi.

Otizm merkezi, engelli evi ve kadın sığınma evleri projeleri 

Çerçioğlu, “Özellikle gençler, yaşlılar ve çocuklar için Sayın Başkanımızın bahsettiği Otizmli çocuklar için muhteşem bir proje var bildiğiniz gibi maalesef üzülerek de ifade ediyorum, hem Türkiye’de hem dünyada birçok  Otizmli  çocuk var ve Otizm sayısı oldukça hızlı artmaktadır, Başkanımız Otizm Merkezi açacağına ve engellilere yönelikte Engelliler Evi oluşturacağını ifade etti,  Kadın sığınma evinin sayısını artıracağını ve kadınlara yönelik projelerinde çok fazla olduğunu dinledim, biz de bu konuda Sayın Başkanımıza tam destek sözü verdik” ifadelerini kullandı.

“Çiftçinin tarlada kalan malını satın alacağız”

Uşak ve Aydın’ın birbirine benzediğini her iki şehrinde tarım memleketi ve hayvancılıkta oldukça ileride olduğunu belirten Çerçioğlu, günümüz şartlarında girdi maliyetleri çok yüksek olduğundan dolayı çiftçilerimizin ve üreticilerimizin çok zorluk çektiğini destek olabilmek için de üreticilerimizin tarlada kalan malını satın aldıklarını belirtti. Çerçioğlu “Sayın Başkanım da şunu söylüyor, Uşak’ta çiftçinin malı eğer tarlada kaldıysa biz satın alacağız dedi, gerçekten tebrik ediyorum ve kutluyorum biz de bu konuda size tam destek olacağız” dedi. Yalım, “Çiftçimizin ürettiği sütü satın alıp halkımıza en ekonomik şekilde vereceğiz” cümlelerini kullandı. Bu projenin belediyenin mücavir alanı içerisinde bulunan çiftçilere sağlanacağı belirtildi.

“Hayvancılık yapanlara yem desteği “

Yalımın belirtiği üzere hem büyükbaş, hem küçükbaş hayvancılık yapan çiftçilere yem desteğinde bulunulacak, bu konuda da tam destek olacaklarını belirten Çerçioğlu, Yalım’a tüm projelerinde destek sözünde bulundu ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür de etti.

Yalım, “Allah’ın izniyle 31 Mart’ta seçildikten sonra sizlerin önderliğinde sizlerin uyguladığı projeleri aynen sizin anlattığınız gibi biz de Uşak’ta hepsini tek tek uygulamaya başlayacağız” dedi ve hediyesini takdim etti.

Özkan Yalım’dan Özlem Çerçioğluna manidar hediye 

Görüşme esnasında duygusal anlar yaşandı. Yalım, Özlem Çerçioğlu’nun 21/01/1980 tarihinde öğrenim gördüğü Nazilli Atatürk ortaokulunda aldığı teşekkür belgesini, ortaokul müdürü Şahin Duman imzalı teşekkür belgesinin aslını Çerçioğlu’na hediye etti. Çerçioğlu; “Özkan başkan beni bir an geçmişe götürdü, o günler ve arkadaşlarım, öğretmenlerim, okulum hatıralarımda yeniden can buldu, şaşırdım ve çok duygulandım çok teşekkür ederim’ dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi