enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4742
EURO
34,8002
ALTIN
2.479,87
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
27°C

KAHTA DEVLET HASTANESİ PERSONELİ İFTARDA BULUŞTU.

KAHTA DEVLET HASTANESİ PERSONELİ İFTARDA BULUŞTU.
REKLAM ALANI
24.06.2016
0
A+
A-

Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost Personele İftar Verdi.

Kahta Devlet Hastanesi tarafından vefat eden hastane personelleri için geniş katılımlı bir mevlid-i şerif ve iftar etkinliği düzenlendi. Özel bir düğün salonunda gerçekleşen program yoğun ilgi gördü.

İftardan saatler önce başlayan hazırlıkları büyük bir titizlikle takip eden Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost ile birlikte Başhekim Yardımcısı Dt. Ferit Ünal, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü İlhan Aslan ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Celalettin İnal iftara gelen misafirleri salon girişinde karşıladı.

Düzenlenen iftar etkinliğine Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Müdürü Osman Aydın, Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı Yasin Barutçu, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Engin Akel, hastane yönetimi, hastane bünyesinde çalışanlar ve yakınları, görevli hekim, hemşireler ve diğer çalışanlar ile aileleri katıldı. Hastane Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost, masaları tek tek dolaşarak iftara katılanlara teşekkür ederek sohbet etti.

Mevlid-i şerif ve iftar programı kur’an-ı kerim tilavetiyle başlarken, tutulan oruçlar okunan ezan ile hep birlikte açıldı. Program, iftar yemeği ve tatlı ikramının ardından sona erdi

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi