enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5119
EURO
34,9417
ALTIN
2.434,71
BIST
9.795,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

KAHTA’NIN KALİFİYE ELEMAN SIKINTISI OSB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU KOLEJİ İLE ÇÖZÜLECEK

KAHTA’NIN KALİFİYE ELEMAN SIKINTISI OSB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU KOLEJİ İLE ÇÖZÜLECEK
REKLAM ALANI
23.06.2016
0
A+
A-


Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Kahta OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Kolejinin yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın desteklediği projeler arasında yer alan mesleki ve teknik liseler projesi kapsamında Adıyaman’ın Kahta ilçesinde bu yıl hizmet vermeye başlayacak olan Kahta OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Koleji sayesinde ilçede kalifiye elaman sıkıntısının ciddi anlamda giderileceği bildirildi.

 

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, yapımına kısa bir süre önce başlanan Yap-İşlet-Devret modeliyle tasarlanan Kahta OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Kolejinin yapım çalışmalarını inceleyerek firma yetkililerinden bilgi aldı.

 

Kolejin Eylül ayında açılacağını belirten Marmara Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Zelyurt, “Bu yılın Eylül ayında okullar açılmadan önce onayımızı almış bir şekilde kolejin açılışını yapmış olacağız inşallah.” dedi.

 

Kahta OSB’de kurulan kolejin hem bölgemiz hem de ülkemiz için çok büyük önem taşıdığını ifade eden Vali Abdullah Erin, “Vali olarak atandığım 8 gününde çok büyük bir tempo ile çalışırken, arkadaşlarımızın buraya geleceğini duyunca, bütün işleri ve randevularımızı iptal ettik. Yerinde onlara eşlik etmeyi uygun gördük. Çünkü bu proje çok önemli bir projedir. Türkiye’de bu şekilde faaliyet gösteren 12 okuldan birisi olacak. Özel sektör devlet iş birliğinin Türkiye’de bu anlayışın geliştirilmesi gerektiğine inananlardan birisiyim. Bunun eğitim alanında da çok kolay bir şekilde yapılabileceğine inanıyorum. 24 derslikli pırıl pırıl bir okulumuz yapılıyor. İçerisinde 4 tane atölyesi, kapalı spor salonu, açık spor salonları var. Burada özel seçilmiş, seçkin, Kahta’nın, Adıyaman’ın ve Türkiye’nin geleceğine tuğla koyabilecek, çimento koyabilecek çocuklarımızı inşallah yetiştireceğiz. Kahta ile Adıyaman çok güzel bir okul kazanıyor. 16 yıllığına yap işlet devret modeliyle 16 yıl işletecek olan şirketimiz de çok değerli bir firmamız. İnşallah güzel meyvelerini göreceğiz. 15 Ağustos’ta binamız teslim edilecek ve yeni eğitim öğretim yılında da çocuklarımızın kayıt işlemlerine başlanmış olacaktır” dedi.

 

Adıyaman Valisi Abdullah Erin’in Kahta OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Kolejine gerçekleştirdiği ziyarete İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Ercan Atasoy, Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan ve Marmara Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Zelyurt katıldı.

 
 
 
 
 

 

 
  

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi