enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C

Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı Mazbatasını aldı.

Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı Mazbatasını aldı.
REKLAM ALANI
10.04.2019
0
A+
A-

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi Kahta belediye başkan adayı  olan  İbrahim Yusuf  Turanlı Mazbatasını bugün saat 16:00’da   aldı.

Kahta Adliye Sarayı ilçe seçim kurulunda mazbatasını alan İbrahim Yusuf Turanlı dışarıda  bekleyen halka kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Daha sonra konvoy halinde seçim koordinasyon merkezine gitti.

‘Halkımız bu görevi bize layık gördü. Bizle ekip arkadaşlarımızla beraber Kahta’nın kazanması için yola çıktık. Bu seçimde kaybeden taraf olmadı kazanan Kahta oldu. Biz buradaki yola çıkış amacımızı ilk günde söylediğimiz gibi bizim gayemiz bölüp parçalamak değil, Kahta’ya yakışır bir şekilde hizmet etmektir. Tekrar ediyorum, kimse kaybetmedi. Sonuçta Kahta’da insanın vermiş olduğu bir karar tecelli etti. Bu konuda biz ilk baştan beri bugüne kadar yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Sürecin ilk başından bugüne kadar bizi yalnız bırakmayan basın mensubu arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Kahta halkına ayrıca teşekkür ediyorum. Verilmiş olan karara sahip çıktılar ve bugüne kadar bizi yalnız bırakmadılar. Kahta halkına minnettarım. Şükran borçluyum. Rabbım bizi bu topluma hizmet etmeyi nasip etsin inşallah. Bundan sonraki süreçte hizmet etmek için çalışacağız. Bütün Kahta halkına tekrar tekrar teşekkür ediyorum ve saygılarımı sunuyorum. ‘ dedi.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi