enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

KAHTA 02 SPOR BAŞKANI, MUSA YILDIRIM’DAN AÇIKLAMA: “SİNAN HOCA İLE DEVAM KARARI ALDIK.”

KAHTA 02 SPOR BAŞKANI, MUSA YILDIRIM’DAN AÇIKLAMA: “SİNAN HOCA İLE DEVAM KARARI ALDIK.”
REKLAM ALANI
14.10.2021
0
A+
A-
KAHTA 02 SPOR BAŞKANI, MUSA YILDIRIM GÜNDEME DAİR AÇIKLAMALARDA BULUNDU
” Bugün Serbend Limited Şti’de Teknik Direktörümüz Sinan Bayraktar ile takımımızın kötü gidişatı üzerine bir değerlendirme toplantısı yaptık. Ziraat Türkiye kupası maçlarında ortaya konulan mücadele ve başarılı performansın neden lig maçlarında ortaya konulmadığı, alınan mağlubiyetlerin sebepleri ve futbolcularımız üzerine faydalı bir görüşme gerçekleştirdik. Yapılan toplantıda Sinan Bayraktar Hocamız ile devam kararı aldık.
Kulüp başkanı ve yönetim olarak hocamıza ve futbolcularımıza olan güvenimizin tam olduğunu futbol kamuoyumuzun bilmesini isterim. Sinan Hoca başta olmak üzere teknik heyet ve futbolcular Kahta için, Kahta 02 Spor için, armamız ve taraftarımız için elinden geleni yapacaklarına ve takımımızı olması gereken yere gururla taşıyacaklarını umut ediyorum. Son dönemde üst üste gelen başarısız sonuçların moralimizi bozmayacağını hem lig hem kupa mücadelesinde iddialı bir takım olduğumuzu ve önümüzdeki haftalarda puan sıralamasındaki yerimizin de daha iyi olacağını temenni ediyorum.
Bu vesileyle Kahta 02 Spor taraftarına da takımlarına sahip çıkmalarını ve destek olmaları gerektiği çağrısını yineliyorum. Birlikte güçlüyüz birlikte başaracağız inşallah #elbetbirgün ” 
REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi