enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Yağmurlu
15°C
Adıyaman
15°C
Yağmurlu
Pazar Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Açık
22°C
Çarşamba Açık
23°C

Kadem Mete; ‘’Muğlamızı Artık Aydınlık Günler Bekliyor’’

Kadem Mete; ‘’Muğlamızı Artık Aydınlık Günler Bekliyor’’
REKLAM ALANI
09.02.2024
0
A+
A-

AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i eleştirdi.

AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, Özel’in Manisa’da yaptığı konuşmasında Bodrum Belediye Başkan adayını yanlış tanıttığını belirtti. Özel’in adayı Hakan olarak değil Tamer olarak tanıttığını ve soyadını da yanlış bildiğini ifade etti.

Adayın soyadının Mandalinacı değil Mandalinci olduğunu vurgulayan Mete, ayrıca adayın 5 yıldır Başkan vekilliği değil Belediye Meclis üyeliği yaptığını belirtti.

Muğla Milletvekili Kadem Mete’nin TBMM konuşmasında,
‘’CHP Genel Başkanı Sayın Özgür ÖZEL’in cumartesi günü Manisa’da yaptığı konuşmasında Bodrum Beledediye Başkan adayını bakın nasıl tanıtmış.

Bodrum Belediye Başkan adaylarının ismi Hakan değil TAMER, soyadı Mandalinacı değil MANDALİNCİ’dir. 5 yıldır Başkan vekilliği değil Belediye Meclis üyeliği yapmaktadır. Dünyada Türkiye’yi tanıtan adayları Amerika’da sadece 3,5 ay dil eğitimi almış hepsi o kadar. Yabancı dil bilmek Bodrumlu için bir ayrıcalık da değildir, kediler bile yabancı dile alışıktır Bodrum’da.

Adayınız mandalinacı de olsa limoncu da olsa çöp ,çamur, çukur ve susuzluk ile boğuşan Bodrum ve Muğlamızı artık Aydınlık günler bekliyor.’’ ifadelerini kullandı.

S.Cemal SÜZEROĞLU

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi