enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3669
EURO
34,9566
ALTIN
2.325,55
BIST
9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C

 İL PROTOKOLÜNDEN ŞİRE PAZARI ESNAFINA ZİYARET       

 İL PROTOKOLÜNDEN ŞİRE PAZARI ESNAFINA ZİYARET       
REKLAM ALANI
07.10.2015
0
A+
A-

        Şire Pazarını ziyaret eden Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ve beraberindeki heyet şire pazarı esnafını ziyaret etti. 
Adıyaman Belediyesi tarafından Eskisaray Mahallesine yapılan ve şire pazarı esnafına tahsis edilen mekanı gezen protokol üyeleri esnafı ziyaret ederek, yöresel ürünler hakkında bilgiler aldı.
Şire pazarı esnafına yakışır bir mekânı hizmete açmaktan son derece mutlu olduklarını ifade eden Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu; “Bilindiği üzere şire pazarımızın daha önceki yeri şehir merkezine biraz uzak bir mekandı. Esnafımızın talebi üzerine şehir merkezinde bulunan mekanı kendilerine tahsis ettik. Şehir merkezinde olan şire pazarımız hem daha modern bir hale geldi, hemde vatandaşımızın daha rahat bir şekilde ulaşabileceği bir yere taşınmış oldu.
Adıyaman’ın önemli bir ihtiyacının giderildiğini ifade eden AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın; “Sayın valimiz ve belediye başkanımız ile bugün esnafımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Adıyaman Belediyemizin çabalarıyla şire pazarı esnafımızın ciddi bir sorunu giderilmiş oldu. Hakikaten çok güzel mekâna kavuşmuş oldular. Kentimizin yöresel ürünlerinin sergilenebileceği, tanıtılabileceği bir mekân oluştu. Bu mekânın oluşmasında emeği geçen başta belediye başkanımız Hüsrev Kutlu olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.
Şire pazarı esnafına hayırlı olsun dileklerini ileten Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ise, şire pazarının modern bir hale getirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden şire pazarı başkanı Ali Rıza Özçakmak ise il Protokolüne teşekkür etti. 

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi