enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4924
EURO
34,6423
ALTIN
2.478,76
BIST
9.628,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
26°C
Adıyaman
26°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Açık
23°C

HUZUR ŞEHRİMİZE YAKIŞIR BİR MAÇ OLSUN.

HUZUR ŞEHRİMİZE YAKIŞIR BİR MAÇ OLSUN.
REKLAM ALANI
29.04.2016
0
A+
A-

Tüm Kahtalı Sporseverler Haydi Maça…Uzun yıllardır hedeflenen Bal Ligine Kahta Spor artık çok yakın…  


Yüreğinde KAHTA Sevda’sı, hedefinde futbol, tek gayesi spor olan, gençlerimizin bir yıl boyunca döktüğü terin ve ettiği mücadelenin çektiği zorluğun karşılığını alma zamanı geldi çattı. Gün destek olma günüdür. 
Sporun kardeşlik olduğunu bilen genç kardeşlerimiz çalıştılar, başardılar ve bir üst lige çıkmak için FİNAL MAÇINA kadar geldiler, şimdi sıra biz KAHTALILARDA…

İnşallah final Maçı KAHTALILARIN ZAFER GÜNÜ OLACAK buna canı gönülden inanıyorum. Hep beraber  Adıyamandan zafer ile KAHTAYA döneceğiz. Tüm KAHTA bir olduk ve inandık takımımız Bölgesel Amatör (BAL) Ligine çıkacak…
“HUZUR ŞEHRİMİZE YAKIŞIR BİR MAÇ OLSUN.

Oynanacak bu önemli final maçında başta futbolcular olmak üzere teknik ekibimize, yöneticilerimize özellikle taraftarlarımıza çok iş düşüyor. Sonuçta Adıyaman ilimiz, Kahta’nın büyük abisi. O gün futbola gönül vermiş herkesin çok dikkat etmesi gerekiyor. ” İki yiğit çıktı meydane ikiside birbirinden merdane” sözlerini unutmamamız gerekir. 
Herkesin şunu çok iyi bilmesi lazım, oynanan bir müsabakada işin gereği sayısal olarak biri kazanacak. Fakat bu maçta kaybeden ADIYAMAN olmayacak, kazanan ADIYAMAN olacak, Adıyamanlı olacak. 
Kahta Spor, sporsevere ve tüm dünyaya şu mesajı verecek. Bu maç belki sizin için çabanızın, sabrınızın, çabanızın , sevincinizin meyveyesini alacağınız başarıya dönüştüreceğiniz maç olacak. 


HUZUR ŞEHRİMİZE YAKIŞIR BİR MAÇ OLSUN.
‘Hepimize düşen tek görev şunu hatırlatmak olacak “ADIYAMAN deyince aklımıza dünyanın en güzel insanların yaşadığı yer olan ADIYAMAN İNSANINI getirmek”


Maçın sonucu ne olursa olsun kazanan KARDEŞLİK olsun. DOSTLUK Olsun.

Yer: Adıyaman Atatürk Stadı

Cumartesi saat: 15:00 

KAHTA GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI

Kemal KUTLU 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi