enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
20°C
Adıyaman
20°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Yağmurlu
15°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C

Günde 12-13 saat bilgisayar oynuyorum

Günde 12-13 saat bilgisayar oynuyorum
REKLAM ALANI
23.02.2024
0
A+
A-

Milli okçu Mete Gazoz: Günde 12-13 saat bilgisayar oynuyorum

Spor – BHA

Mete Gazoz, Akdeniz Üniversitesi’nin ev sahipliğiyle gerçekleştirilen Güney Kariyer Fuarı’nda üniversite öğrencileriyle buluştu. Öğrencilere, kariyerlerini nasıl yönetecekleri hakkında tavsiyeler veren milli sporcu, takım çalışmasına çok büyük önem verdiğini ve başarının sırrının ekip ruhu olduğundan söyledi. Gazoz, öğrencilere kendi hedeflerine giderken aileden alınan desteğin de büyük rol üstlendiğini ifade etti.

”Babam zaman zaman bana engel oldu”

Milli okçu, ailesinin desteğini her zaman hissetse de babasının bazı vakitlerde kendisini engellediğini söyledi:

”Babam okçu olmam için beni hiçbir zaman zorlamadı. Hatta kötü zamanlarımda engellediği bile oldu. Eğer beni okçu olmam için zorlasalardı kesinlikle okçu olmazdım. Okçu olmasam yine sporcu olurdum ama ailenin olumlu yaklaşması çok büyük bir başarıdır benim için.”

”Gelecek kaygım yok”

Mete Gazoz, gelecek hakkında herhangi bir korku veya kaygı içerisinde olmadığını dile getirdi. Kendisine olan güvenin son derece yüksek olduğunu söyleyen Gazoz, ”Başarıları elde etmeden önce ‘Acaba yapamazsam, hedefimdeki skoru yapamazsam’ gibi korkularım hiç olmadı. Kendime her zaman çok güvendim. Sadece takım oyunlarında takım arkadaşlarımı yüzüstü bırakırım diye korktuğum oluyor.”

”İyi bir sporcunun egosu olmalıdır”

”İyi bir sporcunun egosu olmalıdır ama önemli olan bu egoyu doğru kullanmak. Egoyu kendi ekibinize karşı değil, rakibe karşı kullanmalısınız. Bunu, karşı takımın moralini düşürmek için yapıyorum.

”Hayalim Uluslararası Olimpiyat Komitesi Başkanı olmak”

”Gelecekte asla antrenör olmam. Okçulukta antrenör olmak sporcu olmaktan daha zor. Ancak Uluslararası Olimpiyat Komitesi Başkanı olmak isterim. Bu benim hayalim.”

”12 saat bilgisayar oynuyorum”

Evde boş vakitlerinde ne yaptığı sorusuna cevap veren Gazoz, ”Boş vakitlerimde genelde bilgisayar oynuyorum. 12-13 saati buluyor. Dışarı çıkmak, gezmek ve kahve içmek gibi alışkanlıklarım yok. Ancak bunu önermem tabii ki.”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi