enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4251
EURO
34,8197
ALTIN
2.394,12
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
23°C
Adıyaman
23°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

GS 23.Şampiyonluğu 23 Haziran 2023 Günü Başkent Ankara’da Coşkuyla Kutlandı

GS 23.Şampiyonluğu 23 Haziran 2023 Günü Başkent Ankara’da Coşkuyla Kutlandı
REKLAM ALANI
24.06.2023
0
A+
A-

Galatasaray’ın 23. şampiyonluğu coşkuyla kutlanmaya devam ediyor.

Galatasaray’ın Cumhuriyetin 100. yılında ulaştığı 23. şampiyonluk 1905 Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği tarafından düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Başkent Ankara’daki kutlamaya, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, İkinci Başkan Metin Öztürk, Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve 1905 GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu, Galatasaray Sportif A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeleri Maruf Güneş ile Fatih Demircan katıldı.

Ankara’daki şampiyonluk kutlamasında sarı kırmızıya gönül verenler büyük bir coşku yaşadı.

Başkan Dursun Aydın Özbek ve 1905 AGS Başkanı Faruk Ünlüsoy, Galatasaray Televizyonu’na kutlamaya dair açıklamalarda bulundu.

Başkan Özbek, şu ifadeleri kullandı:

“1905 AGS ailesine büyük bir teşekkür gönderiyorum. Galatasaray’ın her konusu ile ilgililer, her zaman yanımızdalar. Gereken desteği de Galatasaray’a veriyorlar. Bu güzel şampiyonluğun kutlamasını başkent Ankara’da yapmak da ayrıca büyük zevk veriyor.

Biz Ankaragücü maçında şampiyon olduk, Faruk başkan o zaman da yanımızdaydı. Dolayısıyla buranın ayrı bir özelliği var. Burada olmaktan çok mutluyum. Cumhuriyetimizin 100. yıl kupası Galatasarayımıza çok yakıştı. İnşallah 100 sene sonra da bizim torunlarımız kupayı alacaklar. Galatasaray 100. yılda Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak. Alışık olduğu yere döndü Galatasaray. Bütün Galatasaraylılara selamlarımı gönderiyorum. Bizi izlemeye devam etsinler.”

1905 AGS Başkanı Faruk Ünlüsoy ise şunları söyledi:

“Sağ olsun başkanımız ve yönetimimiz bizim davetimizi kırmadı. Şampiyonluk gecemize gelerek bizleri onurlandırdılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Şampiyonluğu Ankara’da kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılında şampiyonluk kupamızı kaldırmak, kupanın yanında olmak bizim için çok güzel bir duygu. Bundan dolayı başkanımıza, yönetim kurulumuza, hocamıza, teknik ekibimize, futbolcularımıza ve kulübümüzde emeği geçen tüm çalışanlara sonsuz teşekkür ediyorum. Herkes çok emek gösterdi. Umarım birçok şampiyonluk daha birlikte görürüz. Başkanıma sevgi iklimi söylemi ile hepimizi birleştirdiği için, Genel kurulları rekor kıracak sürece hızlı sonuçlanmasına sebep olacak bir birliktelik oluşturduğu için teşekkür ediyorum”dedi.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi