enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5683
EURO
34,9289
ALTIN
2.425,54
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
30°C
Cuma Az Bulutlu
32°C
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Az Bulutlu
29°C

Gölbaşı’nda LGS ve YKS değerlendirmesi yapıldı

Gölbaşı’nda LGS ve YKS değerlendirmesi yapıldı
REKLAM ALANI
09.12.2022
0
A+
A-

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde, LGS ve YKS çerçevesinde şube ve okul müdürleriyle sınav değerlendirme toplantıları yapıldı.

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Rayın Ramazan Aşcı başkanlığında Gölbaşı ilçesinde LGS ve YKS çerçevesinde şube ve okul müdürleriyle sınav değerlendirme toplantıları yapıldı.
Gölbaşı Mehmet Tevfik Göksu Anadolu İmam Hatip Lisesi Toplantı Salonunda yapılan toplantıda Gölbaşı ilçesinde akademik başarıyı arttırmak üzere uygulanacak projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Adıyaman Ölçme Değerlendirme Merkezinin yapmış olduğu sunum doğrultusunda Gölbaşı’nın merkezi sınavlardaki başarısı değerlendirildi. Ortaokul müdürleriyle yapılan toplantıda ilçenin LGS karnesi, lise müdürleriyle yapılan toplantıda ise YKS karnesi değerlendirildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından planlanan ve yeni eğitim öğretim yılında uygulanacak projeler, AR-GE biriminin hazırlamış olduğu sunum doğrultusunda görüşülerek bu projeler hakkında bilgilendirme yapıldı.
LGS ve YKS’de gösterilen performansı içeren sunumu takip ederek genel başarı durumu ile ilgili gerekli değerlendirmede bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı,”LGS ve YKS sınavları kapsamında ilimizin karnesini çıkardık. Merkez ilçede yaptığımız toplantıların ilkini diğer ilçelerimizde de yaparak İlimizdeki başarı çıtasını daha da yukarılara çıkartmayı hedefliyoruz. Bu haftada Gölbeşı İlçemizin ölçme ve değerlendirme sonuçları üzerinde toplantımızı gerçekleştirdik. İlçemizde eğitim adına yapılan başarılı çalışmalardan dolayı İlçe Müdürüm Ali Şeyh Özdemir başta olmak üzere, şube müdürlerime, okul idarecilerime ve öğretmenlerime emeklerinden dolayı teşekkür ederim.”dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı, toplantı sonunda Mehmet Tevfik Göksu Anadolu İmam Hatip Lisesindeki öğrencilerimizle bir araya geldi.
REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi