enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5246
EURO
34,7847
ALTIN
2.440,94
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Hafif Yağmurlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Giresun Belediye Başkanı Şenlikoğlu, Ankara’da mesaide

Giresun Belediye Başkanı Şenlikoğlu, Ankara’da mesaide
REKLAM ALANI
16.12.2023
0
A+
A-

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Ankara’da Giresun mesaisinde

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu Giresun’a yönelik çeşitli kazanımları sağlamak adına Ankara mesaisini Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek noktaladı.

Bu kapsamda, başkentteki ikinci günün ilk görüşmesini Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk ile yapan Aytekin Şenlikoğlu bu görüşmede Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından şehrimize kazandırılan ve tamamlanan, yapımı devam eden ve planlama aşamasında olan 4 adet sentetik çim yüzeyli semt spor sahaları hakkında bilgi verdi.

Aytekin Şenlikoğlu, çocukların ve gençlerin sağlıklı ve güvenilir alanlarda spor yapabilmelerine olanak sağlamak için semt sahalarının önemli olduğuna dikkat çekerek, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk’e teşekkür etti. Aytekin Şenlikoğlu, ayrıca Giresun’da yürütülen spor faaliyetleri hakkında da bir sunum yaparak, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını söyledi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu başkent temasları kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Hasan Suver ve Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’i de ziyaret etti.

Aytekin Şenlikoğlu bu görüşmelerde, Giresun’da yapımı devam eden projeler ve planlanan yatırımlar hakkında sunum yaparak çeşitli fikir alışverişlerinde bulundu. Bakan Yardımcısı Suver ve Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Şenel ise Giresun’da yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek, her türlü desteği verileceğini dile getirdi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi