enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C

GAP GAZETECİLER BİRLİĞİ GENEL BAŞKANI KIYMAZ ” ÜLKEMİZ ZOR GÜNLERDEN GEÇİYOR”

GAP GAZETECİLER BİRLİĞİ GENEL BAŞKANI KIYMAZ ” ÜLKEMİZ ZOR GÜNLERDEN GEÇİYOR”
REKLAM ALANI
16.09.2016
0
A+
A-

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ” Milletçe zor günlerden geçtiğimiz bu süreçte kimsenin keyfi olarak FETÖ’ye hizmet edecek uygulamalar içerisinde olma lüksü olamaz” dedi.

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz FETÖ soruşturması çerçevesinde yıllar önce FETÖ’nün devlet içerisinde yapılanmasına dikkat çeken kitabı yazan Yavuz Selim Demirağ, Türk milliyetçisi olarak markalaşmış isimler Yazar Servet Avcı, Rubil Gökdemir, Tamer Kayaalp, Alper Aksoy, Ramazan Akgün, İrfan Sönmez Prof. Kürşad Zorlu gibi kamuoyunun yakından tanıdığı hayatlarında FETÖ ile genetik uzaklık nedeniyle birlikte olamayacaklarını belirterek, “Milletin bildiği isimleri imzasız ihbar mektubuyla sabah 06.00 da evlerine baskın düzenlenerek gözaltına alınmasını doğru bulmuyorum. Yapılan bunun gibi yanlış uygulamalar milletimize devletimize 15 Temmuz Darbesiyle kasteden hain FETÖ Örgütü ıle ilgili sürdürülen soruşturmaları da bu durum sulandırmaktadır. 30 civarında aydının imzasız mektupla zorla ifadeye çağrılması hem adalete olan güveni aynı zamanda devlete olan güveni de zedelemektedir” dedi.

“Cumhurbaşkanımızın ilgili yerleri uyarmasına ihtiyaç vardır”

Kıymaz, ” Milletçe zor günlerden geçtiğimiz bu süreçte kimsenin keyfi olarak FETÖ’ye hizmet edecek uygulamalar içerisinde olma lüksü olamaz. Buradan Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, iktidara ve muhalefete düşen görev uygulama aksaklıklarına vatandaşlarımız yaşamlarını yitirmekte. Bu noktada devlet tecrübesi cesaretiyle Cumhurbaşkanımız bizlerin en büyük güvencesi durumundadır. Bu duruma Cumhurbaşkanımızın Cumhurun başı olarak bizzat ilgili yerleri uyarmasına ihtiyaç vardır” ifadelerini kullandı.

“Türk basını rüştünü ispat etti”

Kıymaz, ” 15 Temmuz kalkışmasında demokratik değerlere demokrasiye bayrağına ülkesine canı gönülden sahip çıkan Türk basını, gazeteciler ve medya emekçilerimizin emeği, desteği hepimizi gururlandırdı.

Gazetecilerin üye olduğu önemli bir basın meslek teşekkülü kuruluşunun başında bulunan biri olarak imzasız ihbar mektubuna dayanılarak gazetecilerin, yazarların karga tulumba yakalanarak terörist muamelesine tabı tutulması asla hoş görülemez” ifadelerine yer verdi. – GAZİANTEP
15 Eylül 2016 Perşembe 14:54

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi