enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Hafif Yağmurlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Galatasaray taraftarı Avrupa’nın en iyilerinden

Galatasaray taraftarı Avrupa’nın en iyilerinden
REKLAM ALANI
22.02.2024
0
A+
A-

2005/2006 sezonunda ülkemizde Galatasaray forması giyen Marek Heinz, sarı kırmızılı ekibin Sparta Prag ile oynayacağı maç hakkında açıklamalarda bulundu. Eski Çek futbolcu, Galatasaray taraftarlarına övgü dolu sözler söyledi.

featured

Marek Heinz: Galatasaray taraftarı Avrupa’nın en iyilerinden

Spor – BHA

Ülkemizde 2005/2006 sezonunda sarı kırmızılı formayı terleten eski Çek futbolcu, Galatasaray’ın Sparta Prag ile oynayacağı maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Galatasaray taraftarının farklı bir dünyada yaşadığını söyleyen Heinz, ”Almanya’da oynuyorsanız stadyuma 60 bin kişi geldiğinde harika bir atmosfer oluşuyor. Ancak Türkiye’deyseniz ve Galatasaray çatısı altındaysanız mesele sadece iyi vakit geçirmek değil. Türkiye’de tribünler öyle bir atmosfer yaratıyor ki neredeyse olağanüstü. Bugün Galatasaray deplasmanda olacak ama yine de büyük bir taraftar akını bekliyorum. Sparta Prag bununla nasıl başa çıkacak bilmiyorum.” sözlerini kullandı.

”Galatasaray taraftarı takımını desteklemek için her yere gidiyor”

”İzmir’e çok da uzak olmayan Manisaspor ile maçımız vardı ve stadyumun kapasitesi 10 bin civarıydı. Bundan ötürü maç İzmir Olimpiyat Stadyumu’nda oynadık ve buraya neredeyse 70 bin kişi geldi. Bunların 50 bini Galatasaray taraftarıydı. Galatasaray taraftarı Avrupa’nın en iyilerinden biri. Taraftarlar takımını desteklemek için her yere gidiyorlar.”

”Takım kenetlenmiş durumdaysa antrenmanlarımız bile dolu oluyordu. Nereye uçsak hemen yol kenarında oluyorlar. Davullar ve meşaleler hazırlıyorlar. Futboldan gerçekten keyif alıyorlar.”

Marek Heinz: Galatasaray taraftarı Avrupa’nın en iyilerinden

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi