enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2684
EURO
34,8285
ALTIN
2.414,43
BIST
10.280,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
19°C
Adıyaman
19°C
Az Bulutlu
Salı Açık
24°C
Çarşamba Açık
23°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
24°C

Burhaniye Ören Spor Voleybolcuları Eda Erdem’in Heykel Açılışına Gidiyor

Burhaniye Ören Spor Voleybolcuları Eda Erdem’in Heykel Açılışına Gidiyor
REKLAM ALANI
03.01.2024
0
A+
A-

Balıkesir-BHA- Pervin Bölükbaşı

 

Burhaniye Ören Spor Kulübü Voleybolcuları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü haftasında Voleybol Efsanesi Kaptan Eda Erdem’in Heykeli’nin açılışı için İstanbul’a Fenerbahçe Spor Kulübüne gidiyorlar. Burhaniye Beton’un Sahibi İş İnsanı Erman Uysal’ın sponsorluğunda gidilecek olan açılış için sporcuların heyecanlı olduğu görüldü.

Fenerbahçe Spor Kulübü kadınların ve kız çocuklarının spora katılımını sağlama amaçlı düzenlediği projeler kapsamında yer alan Heykel açılışı büyük ilgi göreceği ifade ediliyor.

Burhaniye Ören Spor Kulübü Voleybol Takımı kızlarının Eda Erdem’i ve Heykelinin açılış törenine gidecek olması önemli bir moral kaynağı olacağı dile getiriliyor.

 

Eda Erdem’in Heykeli’nin Açılışına Burhaniye Ören Spor Kulübü Voleybolcuları Gidiyor

Elde ettiği ulusal ve uluslararası başarılara Türkiye’de herkesin göğsünü kabartan, örnek kişiliği ve duruşu ile herkesin sevgisini kazanan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol ve Milli Takımının kaptanı efsane sporcu Eda Erdem Dündar’ın heykeli için geri sayım başladı.

Başkan Ali Koç’un Tüzük Tadili Kongresi’nde verdiği müjdeli haber sonrası çalışmalara başlayan Fenerbahçe Kulübü Kaptan Eda Erdem’in heykeli için Heykeltraş ve Mimar Pınar Öktem Doğan ile anlaştı. Eda Erdem’in heykeli yapımı için hummalı bir çalışma yürüten Öktem; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Haftası’na yetiştirmeye çalışıyor.

Burhaniye Ören Spor Voleybolcularının Heykel açılışı için İstanbul’a gidecek olmaları ve ablaları Eda Erdem ile tanışma fırsatını sağlayan İş İnsanı Erman Uysal’a teşekkür ettiler. Çok heyecanlı olduklarını dile getiren Burhaniye Ören Spor Voleybolcuları; kadınların her zaman sporda, sanatta her yerde olmalarını destekleyen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’a da teşekkür etmeyi bir borç bildiklerini söylediler.

Haber : Pervin Bölükbaşı

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi