enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C

Fatih Erbakan Of’a geliyor

Fatih Erbakan Of’a geliyor
REKLAM ALANI
13.03.2024
0
A+
A-

Fatih Erbakan Of’a geliyor

Yeniden Refah Partisi Of İlçe Başkanı Hakan Karaarslan tarafından yapılan açıklamada, “Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, Of Belediye Başkan Adayımız Güngör Saral hocamıza destek amacı ile, 14 Mart 2024 Perşembe günü Of’umuza teşrif edecek. Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan’ı, teşkilat ve sevenleri ile birlikte Of Soğukpınar (İvyan) Camii önünde 14.30-14:45 gibi karşılayacağız. Oradan hep birlikte Of Çarşıbaşı Merkez Camiine (Büyük Cami) geçeceğiz. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, burada saat 15:00 gibi hemşehrilerimize selamlama konuşması yapacaktır. Sonrasında İlçe teşkilatımız ve Yeniden Refah Of Belediye Başkan Adayımız Güngör Saral hocamızla birlikte esnaf ziyareti yapılacaktır. Tüm Oflu hemşehrilerimiz davetlidir. “ dedi.

 

 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, partilerinin Of Belediye Başkan Adayı Güngör Saral ismini belirlediklerinde, seçim döneminde Of’a geleceklerini ve Oflularla kucaklaşacaklarını ifade ederek şunları söylemişti, “İnşallah Of’ta Yeniden Refahla, Güngör Saral hoca ile ahlaklı belediyeciliği, Milli Görüş Belediyeciliğini yeniden getireceğiz. Of Güngör Saral ile Yeniden Güngörecek”.

 

 

Yeniden Refah Of Belediye Başkan adayı eğitimci-iş insanı Güngör Saral’a, Ofluların tabiri ile Güngör Hocaya, Ofta yaşayan her kesimden insan destek veriyor. İnsanlarla çok rahat iletişim kurabilen, renkli kişiliği, mütevazi duruşu ve Of için Of’un ufkunu açacak projelerle ilçe halkının umudu haline geldi. Of için yapılan sosyal medya anketlerinde yüzde 55-60 ortalama oy alan Güngör Saral, bir önceki seçimde bağımsız aday olarak 8 bin oy almıştı. Yeniden Refah Partisinin, tamamı yeni, güncel ve ıslak imzalı Of ilçesinde 4.500’ün üzerinde üyesinin bulunduğu öğrenildi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi