enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3664
EURO
34,8047
ALTIN
2.402,24
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
22°C
Adıyaman
22°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
23°C
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

3-0 kazandık diye turu geçmiş sayılmayız

3-0 kazandık diye turu geçmiş sayılmayız
REKLAM ALANI
13.03.2024
0
A+
A-

Fenerbahçe’de rehavete yer yok: 3-0 kazandık diye turu geçmiş sayılmayız

Spor – BHA

Avrupa’daki tek temsilcimiz Fenerbahçe, 14 Mart saat 20.45’te UEFA Konferans Ligi son 16 turu rövanş mücadelesinde Belçika ekibi Union-Saint Gilloise’yi ağırlayacak. İlk maçı deplasmanda 3-0 kazanan sarı-lacivertler, ‘çeyrek final’ parolasıyla sahaya çıkacak.

Oynanacak mücadele öncesi Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal ve milli futbolcu Mert Hakan Yandaş, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Takımın fikstürünün zor olduğunu belirten Kartal, rövanş maçına rotasyonlu bir kadroyla çıkabileceğini söyledi.

”3-0 kazandık diye turu geçmiş sayılmayız”

Union SG’nin genç ve dinamik bir takım olduğunu dile getiren İsmail Kartal, ”İlk maçta planımıza sadık kalarak güzel bir mücadele ettik. Aslında planımız en kötü berabere kalmaktı ama galibiyet çok güzel oldu. Ancak 3-0 kazandık diye turu geçmiş sayılmayız. Futbolda her şey mümkün. Elimizden geleni yapıp turu geçmek istiyoruz. Avrupa maçlarından sonra lig maçları biraz zorlayabiliyor o yüzden ufak bir rotasyon yapabiliriz.” sözlerini kullandı.

Sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü İsmail Kartal, oyuncularıyla toplantı yaptığını ve rehavete kapılmayacaklarını dile getirerek şunları söyledi:

”Tüm oyuncular maçın ciddiyetinin bilincinde. Yarınki maçta en büyük motivasyonumuz tribünler. Taraftarlarımız önünde iyi bir oyun sergilemek istiyoruz. Tadic bu tip maçlara alışık bir oyuncu. İrfan Can ve Kent de kadroda. Rehavete aman vermeyeceğiz. Şampiyon olacağımıza inanıcımız tam. Geriye düştüğümüz maçlarda da bunu gösterdik. En önemli olan taktiğe ve disipline bağlı kalmak.”

Mert Hakan Yandaş: Fenerbahçe’yi çeyrek finale taşımak istiyoruz

İlk maçtaki skorun kendilerini mutlu ettiğini dile getirerek sözlerine başlayan Mert Hakan, ”Sert bir takıma karşı mücadele ettik. 3-0 beklediğimiz bir skor olmasa da bu rehavete kapılacağımız anlamına gelmiyor. Yarınki maçta da taktik ve disipline bağlı kalarak kazanmak istiyoruz. Hedefimiz, Fenerbahçe’yi ve ülkemizi çeyrek finale taşımak.” dedi.

Kendisinin takımdan ayrılacağı yönündeki söylemlere cevap veren Yandaş, şu ifadelere yer verdi:

”Sezona her ne kadar iyi başlasam da sonraki süreç yıpratıcı oldu. Herkesin bildiği Kayserispor maçı benim için çok zordu. Ayrılacağım konuşulmaya başlanmıştı ama ben pes etmedim. Çabaladım ve takımda kaldım. Tüm bu olaylar karşısında İsmail Hocam, ‘Herkese cevabını vereceksin’ demişti. İnşallah sezon sonu şampiyon olduğumuzda, pastada benim de payım olacağı için çok mutlu olacağım.”

 

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi