enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
22°C
Adıyaman
22°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Farklı ilgi ve alaka görüyoruz

Farklı ilgi ve alaka görüyoruz
REKLAM ALANI
28.04.2024
0
A+
A-

Isparta Değişim ve Gelişim Platformu Derneği (IDGEP)Başkanı Nazmi Esen, yönetim kurulu üyeleri ve iş insanları Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e hayırlı olsun dileklerini iletti.

featured

Başdeğirmen: Farklı ilgi ve alaka görüyoruz

 

IDGEP Başkanı Nazmi Esen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in geçen 5 yıllık hizmet sürecinde güzel projeler ürettiğini dile getirdi. Esen, Başkan Başdeğirmen’e yeni 5 yıllık görevinde de başarı dileklerini ileterek, “Sizinle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu 5 senede de yapacağınız projelerde sizlerle birlikte olmaktan, bizleri dahil edeceğiniz konularda yanınızda olmaktan mutluluk duyarız. Başarılarınız daim olsun. Akdeniz bölgesinde de bir özelliğimiz olduğunu düşünüyorum. Bu 5 senenin de daha farklı geçeceğine inanıyorum. Dün de bir ziyarette Ankara’daydım. Adınızı her yerde duydum.

Bir 2 kişi ve şunu diyen bir yazı 'ISPARTA BE BELEDİYESİ 1 ISPARTA ISPARTABELED BELED' görseli olabilir

Bunun bütün Isparta’mıza çok olumlu yansıyacağına inanıyorum” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de genç ve dinamik iş insanlarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Başkan Başdeğirmen, “Bugüne kadar sizlerle birçok iş birliğinde bulunduk. Birbirimize faydalı olmaya çalıştık. Allah nasip etti sizlerinde desteğiyle ikinci kez 5 yıllık vizeyi bize verdiniz. Bundan dolayı da sizlere teşekkür ediyorum. Sizin de söylediğiniz gibi Ankara’da bu başarılı sonuçtan dolayı farklı bir ilgi alaka görüyoruz. Bunun da şehrimize üst seviyede destek getireceği inancındayım. Bu anlamda bizlere görev veren sizlere de bu konuda teşekkür ediyorum.

Amacımız Isparta ekonomimizin yükseğe taşınması, Isparta’mızı bir basamak daha ileriye götürebilmek. Nasıl birlik beraberlik içerisinde bugünlere geldiysek bundan sonra da aynı şekilde devam ederek hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Rabbim birlik beraberliğimizi daim eylesin” görüşlerinde bulundu.

Başdeğirmen: Farklı ilgi ve alaka görüyoruz

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi