enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5680
EURO
34,9959
ALTIN
2.431,33
BIST
9.782,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Az Bulutlu
28°C

Erbakan Vakfı Başkanı Demir, “Özüne Dönmüş Bir Milli Görüş Çizgisi İçin Çalışıyoruz”  

Erbakan Vakfı Başkanı Demir, “Özüne Dönmüş Bir Milli Görüş Çizgisi İçin Çalışıyoruz”   
REKLAM ALANI
10.04.2018
0
A+
A-

Başkan Demir:

 

               Erbakan Vakfı Adıyaman Şubesi Yöneticileri, “basınla kaynaşma ve tanışma” adı altında Adıyaman’da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Vakıf binasında düzenlenen toplantıya basın camiası yoğun ilgi gösterdi. Erbakan Vakfı Şube Başkanı İsmail Demir ve yönetim kurulu üyelerinin organizesiyle tertip edilen toplantıda, Başkan Demir, basın mensuplarına vakıf çalışmalarıyla ilgili bilgi sundu. Özüne dönmüş bir “Milli Görüş” çizgisi için çalıştıklarını belirten Başkan Demir şu açıklamalarda bulundu:

“Saygıdeğer basın mensubu arkadaşlarım, ‘Erbakan Vakfı’ Adıyaman Şubesi olarak düzenlediğimiz toplantıya hepiniz hoş geldiniz.Cennet mekân eski başbakanlarımızdan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca’mız adına kurduğumuz vakfımız, Adıyaman’da hizmete girmiştir. Bu toplantımızın amacı, siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızla tanışmak, kaynaşmak ve vakfımızı tanıtmaktır.

Vakfımızın şube başkanlığı yaklaşık 3 ay önce genel merkezimiz tarafından bana tebliğ edildi ve bizde şerefle kabul ettik. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım bu kutsal görevi layığıyla yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağız. Göreve gelir gelmez ivedilikle vakfımıza yakışır bir yer temini arayışına girdik. Eski Zey Caddesi üzerinde bulunan bu güzel mekânı kiraladık. Çalışmalarımızı burada yürütüyoruz. Vatandaşlarımızdan yoğun ilgi görüyoruz. Bu da bizleri mutlu ediyor.

İlk başta il yönetimimizi oluşturduk. Akabinde Gençlik kolları ve kadın kollarımızı kurduk. Kâhta, Sincik, Samsat ve Çelikhan ilçelerimizde teşkilandık. En kısa sürede diğer ilçelerimizde de teşkilatlarımızı kuracağız.

Vakfımızın amacı; sosyal,kültürel ve ilmi faaliyetlerde bulunmaktır. Erbakan Hoca’mızın bütün özelliklerini toplumumuzun her katmanına tanıtmaktır. Bilimsel çalışmalarımızı ‘Milli Görüş’ çizgisine bağlı kalarak geliştireceğiz.

Vakfımız, hergün saat: 08:30’dan itibaren gün boyu açıktır. Bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz. Yerimiz, Eski Zey Caddesi İkbal Giyim üstünde ikinci kattadır.

Bizler Erbakan’sız bir ‘Milli Görüş’ün olmayacağını çok iyi biliyoruz. Kimsenin ‘Milli Görüş’ çizgisini saptırmaya müsaade etmeyeceğiz. Özüne dönmüş bir ‘Milli Görüş’ çizgisi için çalışacağımızı belirtmek istiyoruz. Toplantımıza katılım sağladığınız için şahsım ve teşkilat mensuplarımız adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

 

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi