enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5861
EURO
34,7910
ALTIN
2.509,72
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

EĞİTİMCİ YAZAR VAKKASOĞLU RAMAZAN’IN MEDENİYETİNİ ANLATTI

EĞİTİMCİ YAZAR VAKKASOĞLU RAMAZAN’IN MEDENİYETİNİ ANLATTI
REKLAM ALANI

Eğitimci-yazar Vakkasoğlu Ramazan Medeniyetini Anlattı Adıyaman Belediyesi’nin Hısn-ı Mansur’da Ramazan Akşamları adlı Ramazan etkinlikleri kapsamında Eğitimci-Yazar Vehbi Vakkasoğlu Adıyamanlılar’la buluştu.Demokrasi Parkı’nda her akşam teravih namazı sonrası düzenlenen Ramazan etkinlikleri.

Adıyaman Belediyesi’nin Hısn-ı Mansur’da Ramazan Akşamları adlı Ramazan etkinlikleri kapsamında Eğitimci-Yazar Vehbi Vakkasoğlu Adıyamanlılar’la buluştu. Demokrasi Parkı’nda her akşam teravih namazı sonrası düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında Eğitimci-Yazar Vehbi Vakkasoğlu, ‘Ramazan Medeniyeti’ konusu üzerine Adıyamanlılarla sohbet etti. Düzenlenen sohbete Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Adıyaman Bölge Müdürü Savaş Bütün ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vakkasoğlu, “Ramazan medeniyetinden nasiplendiysek eşimize, çocuklarımıza, ailemize, yakınlarımıza gönlümüzü daha çok açacağız. Kul hakkına girmeyeceğiz. Bütün ibadetlerin sonucu güzel ahlaktır. Anne- babalarınızın kıymetini bilin. Büyükleri de kitap gibi okumalı. Bir babanın evladına duası peygamberin ümmetine duası kadar kıymetlidir. Ramazan medeniyetinde evlatlarımıza sevgiyi öğreteceğiz. Allah bizi sevgiyle yarattı. Sevgiyi verelim, paylaşalım ki çoğalsın. Sevginin cimrisi olmayalım. Bu sevgi evde başlar. Ramazan ayı da bunu paylaşmamıza vesile olsun. Gönlün sevdası, gıdası şefkattir. Ramazan ayında küskün olduğunuz kim varsa dostluk elini uzatacaksınız. Dostluğunuzu uzatacaksınız. İlk uzanan bağış eli, barış eli, af eli sizin eliniz olacak. Ramazan ayı yakınlarımız dışında da bütün insanları düşündüren, hepsini dert ettiren bir gönül verir bize. Hz Muhammed ben güzel ahlakı tamamlamak için gönderildim diyor. İbadetlerin sonunda varacağımız yer, duracağımız nokta güzel ahlak. Güzel ahlak var mı iyi Müslümansın. İyi insansan, iyi Müslümansın zaten. Ama o güzel ahlak yoksa o kıldığın namazı gözden geçir. Tuttuğun oruca dikkat et, hakiki hale getir” diye konuştu. Sohbet sonrası Vehbi Vakkasoğlu’na, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu tarafından teşekkür plaketi verildi.

 

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi