enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5870
EURO
34,7196
ALTIN
2.498,90
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

DAVACI BAŞKAN TOPRAK’IN SUÇ DUYURUSUNA TAKİPSİZLİK KARARI VERİLDİ.

DAVACI BAŞKAN TOPRAK’IN SUÇ DUYURUSUNA TAKİPSİZLİK KARARI VERİLDİ.
REKLAM ALANI
06.02.2016
0
A+
A-

  
Davacı Başkan Toprak’ın Suç Duyurusuna Takipsizlik Kararı Verildi.

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Gemişte Eski Belediye Başkanı Yusuf Turanlı’nın Basın Danışmanlığı Görevini Yürüten ve Aynı Zamanda Başkan Toprak’ın Yakın Akrabası Olan Fatih Demirgüç’e İftira,Hakaret ve Tehdit Maddelerinden Bulunduğu Suç Duyurusuna Takipsizlik Kararı Verildi.


Takipsizlik Kararına İlişkin Sosyal Paylaşım Hesabında Açıklamada Bulunan Fatih DEMİRGÜÇ;


Kahta Belediye Başkanı Olan Şahıs 01.07.2015 Tarihinde Yazdığım Bir Yazımdan Dolayı Hakkımda Kahta Cumhuriyet Savcılığına İftira, Hakaret ve Tehdit Maddelerinden Suç Duyurusunda Bulunmuştu.
Suç Duyurusunda Bulunmakla Kalmayıp, Bir Yakınım Aracılığıyla Haber Gönderip, Verdiğim Şartları Kabul Ederek Vereceğim Metni Keni Adına Yayınlarsa Şikayetimi Geri Çekerim, Kabul Etmiyorsa da Ne Hali Varsa Görsün, Gitsin Boyunun Ölçüsünü Alsın Demişti.

Ben ”Adalet Yerini Bulur” İfadesine İnandığım İçin Bu Şartlı Teklifine Sessiz Kalmayı Tercih Ettim.
Ve Nihayet Adalet Yerini Buldu, Kaybeden Siz Oldunuz. Yazdığım Yazımda İfitra, Hakaret ve Tehdit Bulgularına Rastlanmadığından ”KAMU ADINA KOVUŞTURMAYA YER OLMADIĞINA(TAKİPSİZLİK)” Kararı Verildi.

Şimdi Kahta Belediye Başkanı Olan Şahısa Sormak İstiyorum;

Benim Anlamadığım Şimdi Ben Boyumun Ölçüsünü Almış Mı Oldum. Rica Etsem Bu Soruma Cevap Verebilir Misiniz Sayın Başkan ? Şeklinde Açıklama Yaptı.


Bu açıklamanın ardından suç duyurusuna takipsizlik kararı alan Başkan Toprak cephesinde sessizliğin hakim olduğu ve en kısa zamanda nasıl bir cevap vereceği tüm kamuoyu tarafından merakla beklenmektedir..

KUTLU HABER MERKEZİ

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi