enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3455
EURO
34,7634
ALTIN
2.392,55
BIST
10.246,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
20°C
Adıyaman
20°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Açık
22°C

CHP İzmir adayı Cemil Tugay: Çok yoğun çalıştık

CHP İzmir adayı Cemil Tugay: Çok yoğun çalıştık
REKLAM ALANI
31.03.2024
0
A+
A-

CHP İzmir adayı Cemil Tugay: Çok yoğun çalıştık

İZMİR – BHA 

Cemil Tugay konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Şu anda almakta olduğumuz sonuçlar Türkiye’de halkımızın beklemiş olduğu siyaseti karşılayan yepyeni bir anlayış var. İlçelerimizdeki sayımlar devam ediyor. Bazı ilçelerimizde çok yakın sonuçlar var. Ancak en olumsuz haliyle bile önde olduğumuz apaçık. Türkiye haritalarında görülüyor ki CHP ege bölgesinde önde götürüyor.

Hem aldığımız bütün illerde fark yaratacağımız, güvenlerini arttıracağımız bir ilerleyiş bekliyoruz. Bunu hedeflediğimizi söyledik. Bu hedefimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle emeklilerimizin, yaşlılarımızın, hastalarımızın ve ihtiyacı olan herkesin ihtiyacı olan hizmetleri en üst seviyeye çıkararak hizmet edeceğimizi bilmelerini isterim.

Sahada çalışan görevlilerimize kapı kapı gezip ne yapacaklarımızı anlattıkları için tüm görevlilerimize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Her zamankinden daha çok çalışacağız, ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılardan çıkaracağız. Bu ülke bizim, bu cumhuriyet bizim. Tekrardan teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi