enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C

Bakan Uraloğlu, Trabzon’da düzenlenen ‘U-Fest’ etkinliklerine katıldı

Bakan Uraloğlu, Trabzon’da düzenlenen ‘U-Fest’ etkinliklerine katıldı
REKLAM ALANI
26.01.2024
0
A+
A-

Bakan Uraloğlu, Trabzon’da düzenlenen ‘U-Fest’ etkinliklerine katıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon’da, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca organize edilen ve ulaşımın eğlenceli dünyasını gençlerle buluşturmayı amaçlayan gençlik festivali ‘U-Fest KTÜ’den Başarı Hikâyeleri’ programına katıldı. Üniversite öğrencileri ile bir araya gelen Uraloğlu, ‘U-Fest’ kapsamında açılan bakanlığa bağlı müdürlüklere ait stantları gezerek bilgi aldı.

Bakan Uraloğlu’na KTÜ öğrencilerinden sürpriz

Uraloğlu, öğrencilerle söyleşi gerçekleştirmek üzere sahneye çıktığında, öğrencilik yıllarında çekilen fotoğraflar ile Karadeniz Teknik Üniversitesin‘deki ders notlarının ve diplomasının da yer aldığı video sunumu sürprizi ile karşılaştı. Sürpriz karşısında duygulanan Uraloğlu, üniversite yönetimine ve öğrencilere teşekkür etti.

Uraloğlu öğrencilerle buluşmasında; öğrencilik yıllarındaki başarı hikayelerini ve ulaşımdan haberleşmeye mega projelerden, gelecek için tasarladıkları eserlere kadar birçok konuyu anlattı.

Uraloğlu’na programda bir sürpriz de mezun olduğu, Karadeniz Teknik Üniversitesi inşaat mühendisliği bölümünden öğrenci arkadaşlarından geldi. Programa sürpriz yaparak katılan öğrenci arkadaşları ile bir araya gelen eskileri Bakan Uraloğlu, eskileri yâd ederek programda sevinç üstüne sevinç yaşadı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi