enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Hafif Yağmurlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Cayrokopter İle Denetim

Cayrokopter İle Denetim
REKLAM ALANI
30.12.2023
0
A+
A-

AKSARAY-BHA

Aksaray’da İl Jandarma Komutanlığı tarafından havadan Cayrokopter ile karadan ise trafik timlerince uygulama yapıldı. Havadan sürücülerin kural ihlalleri tespit eden ekipler karadaki ekiplere bildirerek ihlal yapan sürücülere cezai işlem uyguladı.

Trafik kazalarının en aza indirilmesi, vatandaşların güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla çeşitli çalışmalar yapan Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cayrokopter ile havadan denetim yaptı. İl genelinde ilçe, belde ve köy yollarında görev alan trafik Jandarması ekiplerine Cayrokopter ile havadan destek verildi. Cayrokopter’de görevli Jandarma ekipleri yolda kural ihlali yapan sürücüleri havadan tespit etti. Kural ihlalleri tesit edilen sürücüler telsiz anonsu ile karada görev alan ekiplere bildirildi.

Denetimler esnasında, seyir halinde emniyet kemeri kullanımı ve hız ihlalleri başta olmak üzere, cep telefonu kullanımı, uygunsuz şerit kullanma, hatalı şerit değiştirme, geçme kuralları, yanlış duraklama ve park etme, ağır taşıtların uygunsuz şerit kullanımı, yakın takip ve kavşaklara yaklaşırken yavaşlama gibi kural ihlali yapan sürücüler havadan tespit edildi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Trafik kazalarının en aza indirilmesi, vatandaşımızın huzur ve güven içerisinde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla denetim faaliyetlerimize hassasiyetle devam edilecektir” denildi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi