enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3793
EURO
34,7276
ALTIN
2.432,28
BIST
10.024,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
20°C

Çankaya Üniversitesi, ‘Kendi Hikayelerinin Kahramanları Kısa Filmler Galası’ düzenliyor

Çankaya Üniversitesi, ‘Kendi Hikayelerinin Kahramanları Kısa Filmler Galası’ düzenliyor
REKLAM ALANI
20.11.2023
0
A+
A-

Çankaya Üniversitesi, ‘Kendi Hikayelerinin Kahramanları Kısa Filmler Galası’ düzenliyor

ANKARA – BHA

Çankaya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü, ‘Kendi Hikayelerinin Kahramanları Kısa Filmler Galası’nı 21 Kasım Salı günü gerçekleştirecek. Düzenlenen etkinlik ile katılımcı öğrencilerin ürettiği kısa filmler, “Kendi Hikayesinin Kahramanı Z Kuşağı Film Galası” ile izleyicisiyle buluşacak.

“Bu filmler Z kuşağını anlamak isteyenler için değerli bir kaynak”

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu galaya yönelik yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Üniversiteli olmaya aday öğrencilerimiz, kendilerine verdiğimiz workshop eğitiminden aldıkları bilgileri, bölümümüz bünyesinde oluşturulan HİRA Atölyesi’nin gelişmiş teknik olanaklarını değerlendirip, yaratıcı tema seçimlerinden, çekim ve kurgu süreçlerine, afiş tasarımlarına dek, özgür ve özgün üretimleriyle sosyal meselelere dair beklenti, umut ve umutsuzluklarını, hayatlarının ilk filmine imza atarak ortaya koydular. İletişimin gücü; gelecek kaygısından, toplumsal cinsiyet eşitsizliğine dek çeşitli konularda bir kez daha bu amatör, ancak bir o kadar dinamik içeriklerle kendini gösterdi. Dolayısıyla bu filmler Z kuşağını anlamak isteyenler için de değerli bir kaynak ve analiz nesnesi olarak karşımızda duruyor. Bu tür çalışmalarımıza çapını genişleterek devam etmeyi, sosyal sorumlulukçu kurumsal bakışımızın bir yansıması olarak görüyoruz.”

Galada Deli Bilim Sanat Okulları, Maya Okulları, Özel Arı Okulları, TED Ankara Koleji ve Tevfik Fikret Lisesi öğrencilerinin kısa filmleri izleyicisiyle buluşacak“Kendi Hikayesinin Kahramanı Z Kuşağı Film Galası” 21 Kasım, 19.00’da, CerModern’de ilk kez davetli lise öğrencilerinin, öğretmenlerinin ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Program akışı

Açış Konuşmaları
19.00-19.10 Prof. Dr. Hadi Hakan Maraş – Rektör
19.10- 19.20 Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu – Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Başkanı
19.20- 19.40 Konser -Grup Çankaya Trio
19.40- 20.00 Film Gösterimi ve Söyleşiler

20.00-20.10 Ara ve ikram

20.10- 20.50 Film Gösterimi ve Söyleşiler
20.50-21.00 Katılım belgelerinin takdimi ve aile fotoğrafı çekimi
21.00 Kapanış

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi