enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3778
EURO
34,7209
ALTIN
2.427,46
BIST
9.985,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
20°C

Burdur Valisi Öksüz’den BESTE projesine yakın takip

Burdur Valisi Öksüz’den BESTE projesine yakın takip
REKLAM ALANI
09.12.2023
0
A+
A-

Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur’da Etkin Sürdürülebilir Tamamlayıcı Eğitim (BESTE) Projesi kapsamında USO İlkokulu’nu ve Şirinevler Anaokulu’nu ziyaret etti.
Bir 13 kişi, ders çalışan insanlar ve yazı görseli olabilir
İlk olarak USO İlkokulunu ziyaret eden Vali Öksüz, öğrenciler, veliler ve öğretmenlerle bir araya geldi. Ziyaret sırasında BESTE projesi kapsamında yürütülen; “Drama ile Oyunlaştırılmış Eğitim” ile “Cumhuriyetimizin 100. Yılı 100 Sınıf Bir Masalda Buluşuyoruz” sunumlarını izleyen Vali Öksüz, “İlkokullarda yetiştirme programı (İYEP) kapsamında açılan destekleme kursuna yaptığı ziyaret sonrası Başarılı ve Örnek Öğrenci Olmak için 22 Kural eğitim seminerine katıldı.

Kitabımı Getiriyorum, Çocuğum ile Okuyorum, Çevreme Rol Model Oluyorum etkinliğinde veli ve öğrencilerle buluşan Vali Öksüz, daha sonra öğretmenlerle toplantı yaparak BESTE projesi ile ilgili iyi bir sonuç elde etmek için üstün gayret göstermeleri yönünde beklentilerini dile getirdi.
Bir 12 kişi ve çocuk oyuncağı görseli olabilir
Daha sonra BESTE Projesi kapsamında Şirinevler Anaokulu’nu ziyaret eden Vali Öksüz, minik öğrencilerin halk oyunları gösterisi ile karşılandı. Ziyaretin devamında akıl ve zeka oyunları etkinliği yapılan sınıfta öğrencilerle vakit geçirdi.

Okuldan ayrılmadan uygulama bahçesinde minik öğrencilere eşlik eden Vali Öksüz, BESTE projesi kapsamında tarımsal üretim uygulama becerisi kazandırmak amacıyla yapılan marul dikim etkinliğine katıldı.

Vali Öksüz’e ziyareti sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci eşlik etti.

Bir 14 kişi ve yazı görseli olabilir

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi