enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
30°C
Pazartesi Çok Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Buraya gelmeden taraftarın sevgisini hissetmeye başlamıştım

Buraya gelmeden taraftarın sevgisini hissetmeye başlamıştım
REKLAM ALANI
28.03.2024
0
A+
A-

Carlos Vinicius: Buraya gelmeden taraftarın sevgisini hissetmeye başlamıştım

Spor – BHA

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde antrenmanlarına devam eden Galatasaray’ın Brezilyalı futbolcusu Carlos Vinicius, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Yeni yaşıyla ilgili ne söyler?

25 Mart Pazartesi günü 29 yaşına giren Vinicus, yeni yaşıyla ilgili şunları söyledi:

”Doğum günümde gelen mesajlar beni çok mutlu etti. Hem basından hem taraftarlardan hem ailemden hem de dünyanın her yerinden tebrik mesajları aldım. Bunlar beni çok mutlu etti. Mesajlar için herkese çok teşekkür ederim.”

Takıma alıştı mı?

”Daha ben buraya gelmeden taraftarın sevgisini hissetmeye başlamıştım. Geldikten sonra da bana hissettirdikleri ilgi çok güzeldi ve çok yardımcı oldu. Hem kulüple hem taraftarlarla çok güzel bir ilişki kurduk. Tüm bunlar sayesinde bu kulübün ne kadar büyük olduğunu bir kez daha anladım. Bu sevgi bağı bize güç veriyor.”

Galatasaray’daki futbolcularla arası nasıl?

”İlk geldiğimden beri hepsi bana çok yardımcı oldu. Ne kadar iyi ilişkiler kurarsak ve ne kadar bir arada durursak hedeflerimize o kadar çabuk ulaşırız. Kurduğumuz bu aile ortamıyla başarıya ulaşacağımızı düşünüyoruz.” şeklinde cevapladı.

Kasımpaşa maçında attığı gol hakkında ne düşünüyor?

”O golden sonra çok fazla mesaj aldım. Bu mesajların birçoğu Mitroglou’nun golüne benzediği yönündeydi. Araştırıp bakmak zorunda kaldım. O golün Galatasaray’ı sezon sonunda şampiyon yaptığını öğrendim. Umarım benim golümde şampiyon olmamızda yardımcı olur. Ama sadece o golle değil, tüm takımın ortak çabasının şampiyon yaptığını biliyorum.”

Okan Buruk’u nasıl tanımlar?

”Beraber çalışması kolay bir hoca olduğunu söyleyebilirim. Çünkü kendisi de üst düzey futbol oynadığı için bize nasıl davranacağını ve nelere ihtiyacımız olduğunu çok iyi biliyor. Okan hoca iyi kalpli birisi. Onun önderliğinde şampiyon olabileceğimizi düşünüyorum.”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi