enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2635
EURO
34,9327
ALTIN
2.439,11
BIST
10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
21°C
Adıyaman
21°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Açık
28°C

Bucak’a yepyeni modern şehirlerarası otobüs terminali geliyor

Bucak’a yepyeni modern şehirlerarası otobüs terminali geliyor
REKLAM ALANI
30.12.2023
0
A+
A-

Burdur Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, ilçeye yeni bir şehirlerarası otobüs terminali kazandırılacağını duyurdu.

BHA

Bucak’a Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak’a yeni bir şehirlerarası otobüs terminali kazandırılacağını açıkladı. Ünal, yaptığı açıklamada, “Otogarlar bir şehrin aynasıdır, dışa açılan kapısıdır. Biz de bu anlayışla Bucak’ımıza yakışır yeni bir şehirlerarası otobüs terminali kazandırıyoruz. Bu otogarımız bir otogarın çok ötesinde vatandaşlarımızın gelip vakit geçirecekleri bir yaşam merkezi olacak. Proje çalışmalarına başladık. Hayırlı olsun.#YükeBucakKazanacak” ifadelerini kullandı.

Yeni otobüs terminalinin, Bucak’ın modern ve çağdaş bir şehir olması hedefiyle planlandığı belirtildi. Terminal, şehir merkezine yakın bir konumda yapılacak ve içerisinde otobüs peronları, yolcu bekleme alanları, kafeteryalar, restoranlar, alışveriş merkezleri ve sosyal alanlar bulunacak.

Yeni otobüs terminalinin, Bucak’ın ulaşım ve ticaret potansiyelini artıracağı ve ilçenin cazibesini daha da arttıracağı düşünülüyor.

Bucak'a yepyeni modern Şehirlerarası Otobüs Terminali geliyor

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi