enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3695
EURO
35,0050
ALTIN
2.325,46
BIST
9.127,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C

BAŞKAN KUTLU, ADIYAMANLILARA 3 MÜJDE DAHA VERDİ

BAŞKAN KUTLU, ADIYAMANLILARA 3 MÜJDE DAHA VERDİ
REKLAM ALANI

Başkan Kutlu’dan 3 Müjde Birden

Halk odaklı belediyeciliğe büyük önem veren Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Adıyamanlıların hem işini kolaylaştıracak, hem de kesesine hitap edecek üç yeni müjde için düğmeye bastı.

Gece otobüsleri, taziye yemekleri, halkla sürekli iç içe olması gibi Adıyamanlıların alışık olmadığı birçok yeniliğe imza atan Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, halk odaklı belediyecilik çerçevesinde üç yeni müjdeyi daha hayata geçiriyor.

Mercan TV’de katıldığı ‘Mustafa İlik’le Güncel Özel’ programında müjdeleri sıralayan Başkan Kutlu, kendi döneminde başlayan taziye yemeklerinin yanı sıra taziye çadırlarına şimdide masa ve sandalye hizmeti, yeni doğan bebekler için ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi ve ‘Alo Taksi’ hattı hizmetinin başlaması için gerekli talimatı verdiğini söyledi.

Adıyaman halkının ihtiyacını karşılayacak her türlü projeye destek olmaya ve projeler üretmeye hazır olduklarını da sözlerine ekleyen Başkan Hüsrev Kutlu, katıldığı televizyon programında yeni müjdelerle ilgili şunları bilgileri verdi: “Göreve geldiğimiz günden bu yana ekibimizle birlikte sürekli halk odaklı belediyecilik anlamında projeler üzerinde çalışıyoruz. Bu kapsamda daha öncede gece otobüsü gibi, taziye yemekleri gibi bazı projeleri hayata geçirdik. Bu projelerin üstüne şimdide üç yeni projemizi faaliyete geçirmek için çalışmalarımızı tamamladık. Bunlardan ilki taziyelere masa ve sandalye projesi. Daha önce bir vatandaşımızın vefatından sonra belediyemize ilan başvurusunda bulunan taziye yakınlarımızın ihtiyaç duyması durumunda çadır ihtiyacını karşılıyorduk. Bunun yanında bütün taziyelerimizin bir öğün yemeği belediyemiz tarafından karşılanıyordu. Şimdide taziyenin ilk günü masa ve sandalye telaşına düşmesi güç olan taziye yakınlarımıza destek olabilmek için masa ve sandalyelerin de belediyemiz tarafından karşılanması için bir çalışma yaptık. İnşallah kısa süre içerisinde belediyemizden talep edilmesi durumunda taziye evlerine masa ve sandalyede göndereceğiz. Bunun yanında bir de ‘Hoş Geldin Bebek’ projemiz var. Bu proje kapsamında yeni doğan tüm bebekler için belediyemiz tarafından bir hediye çantası oluşturulacak. Bu çantanın içerisinde bir bebeğin tüm ihtiyaçlarının bulunacağı temel malzemeler olacak. Son olarak belediyemiz tarafından bir de ‘Alo Taksi Hattı’ kuracağız. Şehrin dört farklı noktasında sabit bir şekilde bulunacak olan taksilerimiz yarı fiyatına hemşerilerimizi istedikleri yere taşıyacaklar. Hükümet civarı, Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Altınşehir ve TOKİ bölgelerinde sabitlemeyi düşündüğümüz Alo Taksi Hatlarımızdaki araçlarımız, hastaneden yeni taburcu olan hastalarımızı ücretsiz bir şekilde evlerine götürecekler. Onun dışındaki taşımalarda sembolik bir ücretle yapılacak. Bu projelerimiz sağlıklı bir şekilde faaliyete geçirildikten sonra halkımızın faydasına olacak olan yeni projeler üzerinde de çalışmalar yapacağız.”

Gece otobüslerinin sayısı arttırılıyor

Başkan Kutlu konuşmasının sonunda gece otobüslerinin sayısını arttırmayı düşündüklerini de dile getirerek, “Adıyamanlı hemşerilerimizin sıkıntılarını ortadan kaldırmak için faaliyete geçirdiğimiz projelerden bir tanesi olan gece otobüslerimiz ücretsiz olarak hizmet vermeye başladı. Ancak yaptığımız gözlemlerimizde halkımızın yoğun ilgisinden dolayı gece otobüslerimizin yetersiz olduğu kanısına vardık ve bunun için yeni bir gece otobüsü için de siparişimizi verdik. İnşallah yeni otobüsümüzün gelmesi ile bu sorunda ortadan kalkacaktır” şeklinde konuştu.

  

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi