enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5461
EURO
34,8989
ALTIN
2.435,42
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
30°C

Başkan Kutlu, Vali Kalkancı’yla Birlikte Kilis’e Gitti

Başkan Kutlu, Vali Kalkancı’yla Birlikte Kilis’e Gitti
REKLAM ALANI

İpekyolu Kalkınma Ajansı’nın Şubat ayı Yönetim Kurulu Toplantısına katılmak üzere Gaziantep’e giden Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, toplantıdan sonra Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı’yla birlikte Kilis’e geçerek Zeytin Dalı operasyonuna destek verdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’de sürdürülen Zeytin Dalı Operasyonu’nadestek veren Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı’yla birlikte operasyonun gölgesinde bulunan Kilis’i ziyaret ederek Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan ile Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara’ya Adıyamanlıların destek ve dualarını iletti.
Kilis Valisi Tekinarslan ve Kilis Belediye Başkanı Kara’ya yaptıkları ziyarette bir açıklamada bulunan Adıyaman Belediye Başkanı Kutlu, Gaziantep’te gerçekleştirilen İpekyolu Kalkınma Ajansı’nın Şubat ayı Yönetim Kurlu Toplantısına katıldıktan sonra Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı’yla birlikte zeytin dalının altında bulunan Kilis’e geçtiklerini ve buradaki yöneticilere Adıyamanlıların selam ve dualarını ilettiklerinisöyleyerek, “Ülkemizin güvenliği için yaklaşık bir aydır sürdürülen Zeytin Dalı Operasyonu’na sonuna kadar destek veriyoruz. Ülkemizin güvenliğini tehdit etmek amacıyla sınırımızda oluşturulmaya çalışılan tehlikeyi bertaraf etmek en doğal ve meşru hakkımızdır. Bu anlamda Zeytin Dalı Operasyonu’ndan en çok etkilenen illerimizden bir tanesi olan Kilis’i ziyaret ederek hem halkımızın, hem de askerlerimizin yanında olduğumuz göstermek istedik. Bu anlamda ziyaret ettiğimiz Kilis Valimiz Sayın Mehmet Tekinarslan ile Kilis Belediye Başkanımız Sayın Hasan Kara’ya, Adıyamanlı hemşerilerimizin destek ve dualarını ilettik. Tarihte ülkemize düşmanlık edenler nasıl hep pişman olmuşlarsa, bu operasyon sununda da yine düşmanlarımızı pişman edeceğiz Allah’ın izniyle” diye konuştu.
Ziyaret sonunda Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı ve Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan ve Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara’yla birlikte kent merkezini ziyaret ederek Kilis halkıyla sohbet etti.Kaynak:PHA
REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi