enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3278
EURO
34,8358
ALTIN
2.393,16
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
20°C
Adıyaman
20°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Açık
22°C

Egemenlik ve tam bağımsızlıktan asla vazgeçmeyeceğiz

Egemenlik ve tam bağımsızlıktan asla vazgeçmeyeceğiz
REKLAM ALANI
23.04.2024
0
A+
A-

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Anıtkabir’i ziyaret etti. Kurtulmuş, “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Egemenlik ve tam bağımsızlık ilkemizden asla vazgeçmeyeceğiz” dedi.

featured

TBMM Başkanı Kurtulmuş: Egemenlik ve tam bağımsızlıktan asla vazgeçmeyeceğiz

Beraberindeki heyetle birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Anıtkabir’e ziyarette bulunanan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Anıtkabir özel defterini imzaladı.

Başkan Kurtulmuş, TBMM’nin sizlerin önderliğinde açılışın 104. yıl dönümü için buradayız. Bundan 104 yıl önce milletimizi bir araya getirerek bir diriliş destanı yazdınız” dedi. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımının büyük bir coşkuyla kutlandığını belirten Kurtulmuş, “Egemenlik ve tam bağımsızlık ilkemizden asla vazgeçmeyeceğiz” dedi.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş şu ifadelere yer verdi:

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bayram ve sevinçlerini paylaşıyor, onların güvenli, vatanına bağlı olmaları için var gücümüzle çalışıyoruz. 23 Nisan’ın en içten dileklerimle kutluyor. Çocukların ve milletimizin refahı için nice bayramlar diliyorum. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve 1. Meclisin milletvekilleri, aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun.

TBMM Başkanı Kurtulmuş: Egemenlik ve tam bağımsızlıktan asla vazgeçmeyeceğiz

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi