enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Başkan Erdoğan: Gerekirse AB İle Yolları Ayırabiliriz

Başkan Erdoğan: Gerekirse AB İle Yolları Ayırabiliriz
REKLAM ALANI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Genel Kuruluna katılmak üzere ABD seyahati öncesi İstanbul Atatürk Havaalanı’nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ” Benim değerlendirmemi çok açık net öğrenmek istiyorsanız, Avrupa Birliği Türkiye’den kopmanın gayreti içerisinde” dedi.

featured

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerekirse AB İle Yolları Ayırabiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 78. Genel Kurulu görüşmelerine katılmak için ABD’ye hareketi öncesi İstanbul Atatürk Havaalanı’nda basın toplantısı düzenledi.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Her yıl olduğu gibi bu sene de ABD’de son derece yoğun bir temas ve toplantı trafiğimiz olacak. Genel kurul görüşmelerinin ilk gününde 19 Eylül salı günü Genel Kurula hitap edeceğim. bu vesileyle uluslararası gündemdeki temel meselelere ilişkin görüşlerimizi paylaşacağız. Mevcut küresel sınamalar karşısında Türkiye’nin oynadığı kritik rolü vurgulayacağız.

“Çok Sayıda Ülkeden Mevki aşlarımla Görüşmeler Gerçekleştireceğim”

Genel kurul marjında çok sayıda ülkeden mevki aşlarımla görüşmeler gerçekleştireceğim. Ziyaretimizde ABD’de yaşayan vatandaşlarımızla birlikte soydaş topluluklarla da bir araya geleceğiz. Ayrıca düşünce kuruluşu temsilcileri ile de istişarelerimiz olacak. ABD iş dünyasının seçkin üyeleri ile görüşecek Türkiye’deki yatırımlarını artırma noktasında konuları ele alacağız.

“Merkez Bankamızın Bürüt Rezervleri 120 Milyar Doları Geçmiş Bulunuyor”

Ülkemizin 14 Mayıs-28 Mayıs seçimlerinin demokratik olgunluk içerisinde gerçekleştirilmesinin iş çevrelerine olumlu yansıdığını görüyoruz. Bugün itibarıyla Merkez Bankamızın bürüt rezervleri 120 milyar doları geçmiş bulunuyor.

Erdoğan, Azerbaycan – Ermenistan Gerilimine de Değindi

Sayın Putin, Sayın Aliyev, şahsım ve Paşinyan hep birlikte dörtlü olarak böyle bir toplantıyı yapalım. Adımı da ona göre atalım diye böyle bir teklifte bulunduk. Henüz bize olumlu-olumsuz bir dönüş olmadı. Konuyla ilgili Sayın Aliyev ile de bunu daha da görüşeceğiz ve gelişmeleri yakından takip edeceğiz.

“Avrupa Birliği Türkiye’den Kopmanın Gayreti İçerisinde”

Benim değerlendirmemi çok açık net öğrenmek istiyorsanız, Avrupa Birliği Türkiye’den kopmanın gayreti içerisinde. Avrupa Birliği’nin Türkiye’den kopuş hamlelerini yaptığı bu dönem içerisinde biz de bu gelişmeler karşısında değerlendirmemizi yaparız ve bu değerlendirmelerden sonra Avrupa Birliği ile gerekirse yolları ayırabiliriz.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi