enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3659
EURO
34,6536
ALTIN
2.381,91
BIST
10.195,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
23°C
Adıyaman
23°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
20°C
Cumartesi Çok Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Bakan Uraloğlu ,Ankara uçağına metroyla ulaştı

Bakan Uraloğlu ,Ankara uçağına metroyla ulaştı
REKLAM ALANI
01.02.2024
0
A+
A-

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ,İstanbul Havalimanına gitmek için Gayrettepe -Kağıthane metro hattı’nı kullandı.

featured

Bakan Uraloğlu ,Ankara uçağına metroyla ulaştı

ANKARA -BHA

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara uçağı için İstanbul Havalimanına Gayrettepe-Kağıthane Metrosuyla ulaştı.Açılışı 29 Ocak Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen Gayrettepe-Kağıthane Metrosunun havalimanı yolcuları arasında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da yer aldı. Bakan Uraloğlu, İstanbul’daki programlarının ardından Ankara’ya dönmek için İstanbul Havalimanı’na giderken yeni metro hattını kullanmayı tercih etti .Bakan Uraloğlu ile seyahat eden istanbullular, havalimanı ulaşımında trafik telaşından kurtuldukları için teşekkürlerini iletti”.

Gayrettepe – Kağıthane metro hattının açılmasıyla Gayrettepe – İstanbul Havalimanı güzergahında yolcu sayısı yüzde 13 arttı

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattının son halkası olan Gayrettepe-Kağıthane Metro hattının açılmasıyla birlikte Gayrettepe’den İstanbul Havalimanı ulaşım süresinin 30 dakikaya inmesi İstanbulluları da memnun etti. Bakan Uraloğlu ile birlikte metroda seyahat eden yolcular, trafik yoğunluğu nedeniyle uçağa yetişme telaşını ortadan kaldıran “Gayrettepe-Kağıthane Metro” hattının açılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Gayrettepe-Kağıthane Metrosu açıldığı ilk gün 1302, açıldığı günden bu yana ise toplam 8 bin 113 yolcuya hizmet verdi. Yeni hattın açılmasıyla birlikte Gayrettepe- İstanbul Havalimanı Metro hattındaki yolcu sayısında yüzde 13 arttı.

Bakan Uraloğlu ,Ankara uçağına metroyla ulaştı

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi