enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3742
EURO
34,7820
ALTIN
2.431,98
BIST
9.953,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Yağmurlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

BAİBÜ’de “Ajans Gazeteciliği” adlı söyleşi gerçekleştirildi

BAİBÜ’de “Ajans Gazeteciliği” adlı söyleşi gerçekleştirildi
REKLAM ALANI
25.12.2023
0
A+
A-

BAİBÜ’de “Ajans Gazeteciliği” adlı söyleşi gerçekleştirildi

BOLU- Tevhide İrem ZORLU – BHA

İletişim Fakültesi öğrencilerinin kurduğu Evrensel Medya Topluluğu AA Muhabiri Zafer Göder, DHA Muhabiri Mutlu Yuca, DHA Bölge Sorumlusu Murat Küçük, Eski İHA Bölge Sorumlusu Faruk Çidem ve BAİBÜ İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümü öğrencisi İHA Muhabiri Enes Özkan’ı konuk etti.

İstiklal Marşı ve saygı duruşundan sonra İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Selami Özsoy konuşma yaptı. Konuşmasında gazetecilik mesleğinin öneminden ve zorluklarından bahseden Özsoy, deneyimlerini paylaşmaları için sözü konuklara bıraktı.

“Zorluğu olduğu kadar değer gören de bir meslek”

Konuklar başta yaşadıkları zorlukları, deneyimlerini ve bu mesleğe gönül vermiş herkesin neler yapması gerektiğini anlattı. Her ajansın farklı bir dili olduğunu ve ajans gazeteciliğinin zamanı ve mekanı olmadığını, zorluğu olduğu kadar değer gören de bir meslek olmasının yanı sıra bazen riskli bazen de gerçekten eğlenceli bir meslek olması, gazeteciliğe başlayan herkesin çıkmakta zorlanabileceğini ve mesleğe olan tutkunun yıllar geçse de arttığı konuklar tarafından ifade edildi.

 

Öğrencilerin sorularını da cevaplayan konuklar, program sonunda başta İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Tandırlı , Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selami Özsoy, Arş.Gör. Mahmut Rıfkı Ünal, Doç. Dr. Ahmet Tuncay Erdem ve Arş. Gör. Sadullah Bağ katılımları için konuşmacılara teşekkür belgesi takdim etti.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi