enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3266
EURO
35,0730
ALTIN
2.302,01
BIST
9.039,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

Aydın’dan ’10 Nisan Polis Haftası’ mesaji

Aydın’dan ’10 Nisan Polis Haftası’ mesaji
REKLAM ALANI

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıldönümü nedeniyle ’10 Nisan Polis Haftası’ mesajı yayımladı.

Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıldönümü nedeniyle ’10 Nisan Polis Haftası’ mesajı yayımlayan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın,”Her zaman ve her yerde göstermiş oldukları büyük fedakârlık, sabır ve cesaret, milletimizin huzur ve güvenliğini sağlama noktasında, her türlü tehdit ve tehlikeye karşı hiçbir zaman mücadele etmekten kaçınmayan emniyet teşkilatı mensuplarımız aziz milletimizin göz bebeğidir.”dedi.
“Milletimizin gözbebeği olmaya devam edecektir”
Türk Polis Teşkilatı’nın tehlikelere karşı dün olduğu gibi bugün de milletimizin gözbebeği olmaya devam edeceğini ifade eden Aydın, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde ve aynı zamanda güvenli bir huzur ortamında varlığını sürdürebilmesi için canı ve kanı pahasına mesai vermekte ve mücadele etmektedir. Sahip olduğu köklü bilinç ve yılların birikimi ile her türlü tehdide karşı vatanına hizmet konusunda görevini gözünü kırpmadan ifa eden polisimiz, devlet ve millet olarak maruz kalınan iç ve dış tehlikelere karşı dün olduğu gibi bugün de milletimizin gözbebeği olmaya devam edecektir. Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıldönümü vesilesiyle, vazife başında hayatlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ve mutlu bir hayat diler, emniyet teşkilatında görev yapan tüm görevlilere, aile fertleri ve meslektaşlarıyla beraber sağlık, başarı ve esenlikler temenni ederim.”

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi