enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5601
EURO
34,8812
ALTIN
2.435,32
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
30°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
30°C

Aydın, Kahta Köylerini Geziyor

Aydın, Kahta Köylerini Geziyor
REKLAM ALANI
07.08.2021
0
A+
A-

Ahmet Aydın ‘HALK AK PARTİDEN MEMNUN’

Adıyaman il genelinde ilçeler, beldeler, köyleri ziyaret edip vatandaşlarla bir araya gelip sorunlarını ve taleplerini dinleyen AK parti genel merkez disiplin kurulu başkanı, Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın Gazeteci-Yazar Zeynel Abidin Kıymaz ’a verdiği röportajda ‘HALK AK PARTİ’Yİ SEVİYOR VE MEMNUN’ dedi.

Kâhta ilçesine bağlı Karacaören’de köy gezileri hakkında Gazeteci-Yazar Zeynel Abidin Kıymaz ’a röportaj veren Ahmet Aydın ‘Halk AK Parti’yi seviyor ve memnun, bunu bütün gezilerimizde vatandaş bizlere söylüyor, gittiğimiz her köyde dokunduğumuz her vatandaş, Cumhurbaşkanımıza olan sevgisini, AK Parti’ye olan ilgisini gösteriyor’  dedi.

Zeynel Abidin Kıymaz sizler için sordu, işte o röportaj…

ADIYAMAN GENELİNDE İL İLÇE BELDE VE KÖYLERİ GEZİYORSUNUZ. BU GÜN KÂHTA KÖYLERİNDEYDİNİZ. BU GÜNKÜ GEZİNİZİ GAZETEMİZ OKURLARINA DEĞERLENDİRİRMİSİNİZ?

“.. Ben normalde TBMM çalışma takvimi içerisinde hemen hemen her hafta sonu, seçim bölgem Adıyaman’dayım. Bu sıra Meclisin kapanmasını fırsat bilerek bizde soluğu her zaman ki gibi seçim bölgemiz olan Adıyaman, ilçelerimiz, köylerimiz ve beldelerimizde aldık.

İlk andan beri Ak Partiyi diğer partilerden ayıran en büyük etmen, sadece seçimden seçime değil seçim dışında da halkla beraber olmaktır. Sürekli halkın arasındayız. Onların sorunlarını, çözüm önerilerini dinliyoruz değerlendiriyoruz.

Birkaç gündür Kâhta İlçemizde köy köy gezdik. Bir gün içerisinde 24 köyümüzü ziyaret ettik. Köylerimizde, gittiğimiz her yerde Ak partinin mührünü görmek mümkündür. Kilitli parke taşlardan, köy konaklarına, köy yolundan içme suyuna kadar çok ciddi hizmetleri yapma ve bu gezilerimizde bunları görme şansı bulduk. Vatandaşlarla eksik olan sorunları da istişare ettik. Buralarda çok iş yaptık.

Öncelikle İl Genel Meclisi başkanı ve üyelerine, ilçe teşkilatımıza sayın Kahta kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum. Uyum içerisinde çok güzel işlere imza atılıyor. Güzel birliktelik sağlanmış ve bunun neticesinde de çok güzel işlere imza atılıyor. Her yerde vatandaşlarımız tarafından güzel karşılandık. Allah onlardan razı olsun. Eksik kalan yatırımlar konusunda da birlikte çözümler üretmeye çalışıyoruz.

Önceki gün Adıyaman merkezde hem esnafımız ile hem de 19 köy le birlikte bir beldemizi ziyaret ettik. Süreç içerisinde teşkilatımızın hazırladığı programlar içerisinde diğer milletvekili arkadaşlarımızda farklı bölgelerde zaman zaman da birlikte geziyoruz.

Sizlerde gördünüz gittiğimiz her köyde halk bizi büyük bir ilgiyle karşılıyor”

GİTTİĞİNİZ KÖYLERDE VATANDAŞLAR GENELDE NE GİBİ SORUN İLETİYORLAR, SİZLERDEN TALEPLERİ NEDİR?

“ŞEHİRDE NE VARSA KÖYDE DE O VAR”

“Köy köy geziyoruz her tarafı ve vatandaşlarımızın büyük ilgisiyle karşılanıyoruz. Halkımız gittiğimiz her köyde her yerleşim biriminde AK parti iktidarından sürekli memnuniyetinden bahsediyorlar. Bizleri bağırlarına basarak sevgiyle karşılıyorlar.

Vatandaşlar hizmeti görüyor, bu gün köylerimizde çöpler toplanıyor, ilaçlanıyor. Bazen şehirlerin kenar mahallerinde görülmeyen hizmetleri köylerimiz görüyor. Şu anda şehirde ne varsa aynısı köylerimizde de mevcuttur.

Belki çok daha fazlasını köylerimiz alıyor. Onlar hizmeti inkar etmiyor görüyorlar ve bizlere teşekkürlerini ifade ediyorlar. Bizde onlara her daim yanımızda oldukları için teşekkür ediyoruz. Her dönem duasıyla desteğiyle hep yanımızda oldular. Şunu da gördük ki bu dua ve destekler her geçen gün katlanarak büyüyor. Pandemi sürecinde maske mesafe vurgulamalarla toplantılardan kaçınıyorduk halkımızla aramıza bir nevi Pandemi girmişti. Hemşerilerimizle bir araya gelmeyi çok özlemiştik. Bu gezi programlarıyla çok mutlu olduk.”

Samsat ilçe sınırları içerisinde yer alan Sahabe Külliyesi inşaatı var. Bu İnşaat ne zaman biter? Ayrıca Nissibi köprüsünü Kâhta ilçe ’ye bağlayacak yol çalışması ne durumda?

SAHABE TÜRBESİ TAMAMLANACAK

Samsat’ta bulunan Sahabe Türbesi bu senenin sonuna kadar biteceğini ümit ediyorum. Biliyorsunuz burası İstanbul büyükşehir belediyesi ile protokol yapılarak yapımını Büyükşehir üslenmişti, CHP Ekrem İmamoğlu İstanbul’da işbaşı yapınca buranın projesi atıl kaldı, büyükşehir projeye destekten vazgeçti. Durumu Cumhurbaşkanımıza ilettik ve bu külliyede inşaat çalışmaları sürüyor yıl sonuna kadar türbe inşaatı tamamlanacak diye umut ediyorum

Nissibi Köprüsü bağlantı yolu Kâhta ve bölgemiz için önemli. Burada beton asfalt yol yapımı var. Bu yol standartı yüksek olacak. Tasarruf tedbirleri nedeniyle şu sıra ödeneklerde bir azalma var fakat biz burayı inşallah bitireceğiz

VERDİĞİNİZ BİLGİLER İÇİN TEŞEKKUR EDERİZ

Bende heyetimizin gezilerine ilgi alakanız ve röportaj için teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi