enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5386
EURO
34,8715
ALTIN
2.444,12
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Yağmurlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Ankara Sanayi Odası ile Tunceli arasında iş birliği

Ankara Sanayi Odası ile Tunceli arasında iş birliği
REKLAM ALANI
11.11.2023
0
A+
A-

Ankara Sanayi Odası ile Tunceli arasında iş birliği

ANKARA – BHA

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ardıç başkanlığındaki Ankaralı sanayicilerden oluşan heyet, Tunceli Valisi Sayın Bülent Tekbıyıkoğlu’nun daveti üzerine Tunceli’ye gitti.

ASO Başkanı Seyit Ardıç başkanlığında, ASO Başkan Yardımcısı Ercan Ata, Ankara Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz, ASO Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Osmanbeyoğlu, Zafer Korkmaz, Burcu Özbozkurt, Halit Erol, Levent Akçakoca, ASO 2. OSB Başkanvekili Ertuğrul Ergün, Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ünal, Dökümcüler İhtisas OSB Başkanı Berat Darçın, Denetim Kurulu Üyeleri Ahmet Kocaadam, Sayım Özden, Bölge Müdürü Ayhan Özer, Müdür Yardımcısı Pınar Yıldızlı, Ankara Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ardıç, Tunceli
Valisi Sayın Bülent Tekbıyıkoğlu’nun daveti üzerine ASO Başkan Yardımcısı Ercan Ata, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve ASO 2. OSB Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyetle Tunceli’yi ziyaret etti. ASO Başkan Yardımcısı Ercan Ata, Yönetim Kurulu Üyeleri ASO heyetinin ilk durağı Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası oldu.

Ziyarette ASO Başkanı Ardıç ile Tunceli TSO Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun, “Kardeş Oda Protokolü”ne imza attı. Ankara Sanayi Odası’nın 60 yıllık deneyimiyle Tunceli TSO’ya her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirten ASO Başkanı Ardıç, yeni seçilen TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu’nun ilk ziyaretini Tunceli’ye gerçekleştireceğini söyledi. Ardıç, Tunceli TSO Başkanı Coşkun ile Meclis Başkanı Sevim Şengezer ve Oda yöneticilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Tunceli TSO Başkanı Coşkun da, “Cumhuriyetin 100. yılında Cumhuriyetin Başkenti Ankara’nın Sanayi Odası ile ‘Kardeş Oda Protokolü’ yapmaktan çok mutluyuz” dedi.

ASO heyeti daha sonra Vali Bülent Tekbıyıkoğlu’nu makamında ziyaret etti. Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun, Meclis Başkanı Sevim Şengezer ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de ASO heyetine eşlik ettiği Valilik ziyaretinde, ASO 2. OSB ile Tunceli OSB arasında “Kardeş OSB Protokolü” imzalandı. Protokole Tunceli Valisi Tekbıyıkoğlu ile ASO 2. OSB Başkanvekili Ertuğrul Ergün imza attı. ASO Başkanı Seyit Ardıç, imza töreninde yaptığı konuşmada, Tunceli Valisi Sayın Bülent Tekbıyıkoğlu’na daveti, sıcak dostluğu ve misafirperverliği için teşekkür etti. Başkan Ardıç, “Bilgi birikimimizi ve tecrübelerimizi Tunceli gibi bizim için çok önemli ve çok özel bir şehirle paylaşmaktan mutluluk duyacağız” dedi. Vali Tekbıyıkoğlu da, Tunceli’de sanayinin gelişmesi için Ankara Sanayi Odası ve ASO 2. OSB’nin desteğiyle açılım yapmak istediklerini söyledi.

Seyit Ardıç Başkanlığındaki ASO heyeti protokol imza törenin ardından Vali Tekbıyıkoğlu ile birlikte, Ovacık ilçesi Gözeler bölgesini ziyaret etti.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi