enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C

AYDIN, ADIYAMAN GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK İL BİNASI 2016 YATIRIM PROGRAMINA ALINDI.

AYDIN, ADIYAMAN GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK İL BİNASI 2016 YATIRIM PROGRAMINA ALINDI.
REKLAM ALANI
02.05.2016
0
A+
A-


TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası 2016 Yatırım Programına Alındı..
      Adıyaman’ımıza her alanda çok daha kaliteli ve modern hizmet verebilmek maksadıyla kamunun her alanında yapılan yatırımlar olanca hızıyla devam etmektedir. Gün geçmiyor ki, Adıyaman yeni bir proje, kaynak ve tesislerle şehrimizin her yanı donatılıyor.

    

     Hemşehrilerimizin, çiftçimizin, tarım sektörü ile iştigal eden herkesin çok daha hızlı, kolay ve kaliteli bir şekilde hizmet alabilmesi ve faydalanabilmesi için, takibini aksatmadan devam ettirdiğimiz tarımda sulama noktasında yer alan projelerin tamamlanması için gayretlerimiz her geçen gün artarak sürmektedir. 
     Daha 2013 yılında deprem dayanıklılık testine giren ve buna göre yıkımına karar verilen Adıyaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Hizmet Binası’nın yıkımının ardından Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile yapılan çalışmalarımız ve takiplerimiz sonuç vermiş bulunmaktadır.
     Buna göre; Yeni Adıyaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Hizmet Binası’nın yapımı için 2016 yılı yatırım programına 8.500.000 TL (sekiz buçuk milyon) ödenek ayrılmış bulunmaktadır.
    Yapılacak olan bu tesisle, şehrimizin önemli bir kamu gereksinimi daha giderilmiş olacak olup, hemşehrilerimizin ve Adıyaman’ın hizmetine sunulacaktır.

 

     2016 yatırım programına alınan ‘’Adıyaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Hizmet Binası’’nın şimdiden Adıyaman’ımıza ve hemşehrilerimize hayırlara vesile olmasını temenni eder, başta Başbakanımız Sayın Prof.Dr. Ahmet DAVUTOĞLU olmak üzere, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Faruk ÇELİK, milletvekillerimiz ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.

KUTLU HABER 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi