enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3794
EURO
34,7059
ALTIN
2.425,57
BIST
10.005,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
20°C

Avrupa’dan Milli Görüş’ün 55. Yılına Özel Albüm

Avrupa’dan Milli Görüş’ün 55. Yılına Özel Albüm
REKLAM ALANI
10.03.2024
0
A+
A-

Erbakan Vakfı ve Yeniden Refah Avrupa Temsilciliği’nin katkılarıyla Milli Görüş’ün 55. Yılına özel bir albüm hazırlandı.

featured

Avrupa’dan Milli Görüş’ün 55. Yılına Özel Albüm

İNGİLTERE-BHA

Albüm hakkında açıklama yapan Sanatçı Ali Nayer,şunları ifade etti: ”Milli Görüş’ün 55 yılı münasebeti ile güzel eserler, güzel marşlar yapılması ve yeniden bir diriliş uyandırmak için bu kutlu yola 7 parçadan oluşan bir albüm çalışmasını düzenledik.5 aylık bir stüdyo çalışması neticesi ile siz değerli dinleyiciler ile buluştu. Milli Görüş 55.yıl albümünün Milli Görüş camiasına hayırlı olmasını diliyorum.

Albümde emeği geçen başta Avrupa Erbakan Vakfı Genel Koordinatörü Halid Erdemir’e ,Aranjör Mehmet Diker’e, Şair Hacı Kısır’a, Şair ve Rıza Yorulmaz’a,Söz ve bestesi ile albüme renk katan Mahmut Diker ve Yeniden Refah Avrupa ekibine teşekkürlerimi sunuyorum.”

Ali Nayer Kimdir?

Aslen Erzurum Horasan’lı olan Ali Nayer,Konya’da doğdu.Küçük yaşlarda müziğe olan sevgisi ile öğrencilik zamanlarında bir çok etkinlikte yer aldı.İlk albümünü 2012 yılında yaptı.2014 yılında Velayet Nuru adlı 2. albümüyle konserler verdi.

Sanatçının 5 albüm ve çok sayıda klipleri yayınlandı.

Velayet nuru ,Aşk-ı Nida, Müziksiz İlahiler,Medine’nin Ufukları,Milli Görüş 55.yıl albümüne imza attı.

Ali Nayer bir çok kültür etkinliklerinde yurt içi ve yurt dışında konser ve organizasyonlarda yer almaya devam ediyor.

Avrupa’dan Milli Görüş’ün 55. Yılına Özel Albüm

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi