enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3692
EURO
34,9458
ALTIN
2.325,68
BIST
9.091,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C

AV. SAİDE EKMEN ”YILIN EN İYİ HUKUKÇUSU” ÖDÜLÜNÜ ALDI

14.04.2015
0
A+
A-

 

Genel Merkezi Adıyaman’da bulunan GAP Gazeteciler Birliğinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği GAP Oscarları yarışmasında ödüle layık görülenlere ödülleri verildi

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, GAP Oscarları ödül töreninin bir basın kuruluşunun düzenlediği bir etkinlik olarak algılanmaması gerektiğini belirterek, ülkemizde yapılan en geniş ve en kapsamlı ödül organizasyonu olduğunu ifade etti.

Vali Mahmut Demirtaş, yaptığı konuşmada, Adıyaman’ın farklı uygarlıklara ve kültürlere ev sahipliği yaptığını, bu kültürel zenginlik sayesinde insanların sevgi ve dayanışma içerisinde binlerce yıldır yaşadığını söyledi.

Demokrasi kültürünün yerleşmesi ve korunması için özgür, çok sesli basının önemli olduğunu belirten Demirtaş, “Yerel basın da demokrasi anlayışının yakınlaşması ve özümsenmesi adına önemli rol oynamaktadır. Yaptıkları haberler ve yayınlarla ilimizin tanıtılmasına ciddi katkılar sunmaktadır” dedi.

Törende yılın siyasetçisi ödülünü alan AK Parti Grup Başkan vekili Ahmet Aydın, siyasetçilerin en yakın çalışma arkadaşlarının gazeteciler olduğunu dile getirdi.

AV. SAİDE EKMEN ”YILIN EN İYİ HUKUKÇUSU” ÖDÜLÜNÜ ALDI
Aralarında çok sayıda siyasetçi, iş adamı, hukukçu, medya mensubu, büyük elçi, bürokrat ile dünyanın bazı yerlerinden yöneticilerin ödül alması yanı sıra AV. Saide Ekmen “Yılın en başarılı Hukukçusu” unvanına layık görüldü. Batmanlı Ercan Ekmen’le evli olan ve Ankara’da yaşayan Saide Ekmen, GAP Gazeteciler Birliğine teşekkür ederek ödül törenine katılmak şeref duyduğunu, böylesi uluslar arası bir medya kuruluşundan bu ödülü almaktan duyduğu memnuniyetini belirtti.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi