enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4989
EURO
34,5902
ALTIN
2.471,87
BIST
9.571,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
26°C
Adıyaman
26°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Açık
23°C

YILIN EN İYİ TV PROGRAMCISI ÖDÜLÜ KAHTA GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKAN YARDIMCISI RECEBİYE ÇATAKSEZERE

Gap Gazeteciler Birliğinden yılın en iyi tv programcısı ödülü ”Kahta Gazeteciler Cemiyeti”

Başkan Yardımcısı Recebiye Çataksezer aldı.

Genel Merkezi Adıyaman’da bulunan GAP Gazeteciler Birliğinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği bu yıl 11.Nisan 2015 Cumartesi günü Adıyaman’da 12.si düzenlenen GAP Oscarları ödül töreninde”Yılın en başarılı tv prorgamıcısı ” ünvanını alan ödülünü Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Adıyaman milletvekili Ahmet AYDIN takdim etti.

Recebiye Çataksezer 10. Gap oscarlarındada yaptığı tv programlarıyla sanata edebiyata gelenek ve göreneklere verdiği değerle ödül aldığını Romanya,Kosova.Bulagristan ,Azerbaycan KKTC,Makedonya ,Fas,Arnavutlukve ülkemizden pek çok sayıda siyasetçi, işadamı, hukukçu, medya mensubu, büyükelçi ve sanatçılarında aralarında bulunduğu değerli şahsiyetlerle 12.Gap Oscarlarında 2.kez ödül almanın farklı onurunu yaşadığını dile getirdi .

Gap Gazeteciler Birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz’a ve çok değerli yönetim kurulu üyelerine şükran ve minnetlerini sunarak teşekkürlerini iletti. GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, GAP Oscarları ödül töreninin bir basın kuruluşunun düzenlediği bir etkinlik olarak algılanmaması gerektiğini belirterek, ülkemizde yapılan en geniş ve en kapsamlı ödül organizasyonu olduğunu ifade etti.

İlk kez 2012 yılında Adıyaman’a gittiğini ve Adıyaman halkının sıcak ve içten tavırları ile misafirperverliğine hayran kaldığını Adıyaman’ın doğası tarihi ile görülmesi gereken bir yer olduğunu ve huzur kenti olduğunu söyledi. Keşanlı tv programcısı,sunucu ,eğitimci,şair yazar “Yılın en başarılı TV programıcısı ” unvanına layık görüldü. Sn. Çataksezer şuanda CanErzincan TV de Çarşamba akşamları saat 19,30 da halk müziği sanatçısı İbrahim Ocak ile ŞİİR TADINDA TÜRKÜLER isimli programla izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Kutlu Haber olarak bizimde üyesi Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Recebiye Çataksezer’e başarılar diliyoruz..

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi