enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5112
EURO
34,8606
ALTIN
2.435,77
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Yağmurlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Av. Ali Yücel Yeniden Refah Partisi’nden Kahta Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Av. Ali Yücel Yeniden Refah Partisi’nden Kahta Belediye Başkan Aday Adayı Oldu
REKLAM ALANI
28.11.2023
0
A+
A-

Av. Ali Yücel, Yeniden Refah Partisi Kahta Belediye Başkanı Aday adaylığı başvurusunda bulundu.

featured

Av. Ali yücel, Yeniden Refah Partisi’nden Kahta Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Yeniden Refah Partisi Adıyaman il binasında başvuru dosyasını Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İsmail Demir’e teslim eden Av. Ali Yücel, Kahta Belediye Başkanı aday adayı olduğunu açıkladı.

Önceki dönemlerde Kahta Dernekle Federasyonu Başkanlığını da yürüten Av. Ali Yücel Kahta’nın sorunlarını bildiğini belirterek, “Ben Kahta sevdalısı bir evladınız olarak Kahta’nın sorunlarını ve çözümlerini çok iyi biliyorum Bu anlamda Kahtamıza daha iyi bir hizmet için böyle hayırlı bir yola çıktım. İlçemizdeki gençlerimize yeni ve güzel bir gelecek sunmak, Kahtalı hemşerilerimizin en temel ihtiyacı olan hizmetleri vermek, Kahta’nın makus talihini değiştirerek sorunlarına çözüm bularak sizlere değerle halkımıza hizmet etmek için Yeniden Refah Partisinden Kahta Belediye başkanlığına aday adayı oldum.
Şimdiye kadar yaptığım siyasi ve sosyal alandaki çalışmalarım her zaman daha güzel yaşanılacak bir Kâhta’mız için olmuştur. Şimdi de büyük bir sorumluluk ve çalışma gerektiren bir göreve talip olarak sürdürmek niyetindeyim” dedi.

Av. Ali Yücel Yeniden Refah Partisi’nden Kahta Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi