enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3307
EURO
35,0310
ALTIN
2.282,61
BIST
8.974,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
19°C
Adıyaman
19°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C

ATSO Başkanı Uslu’dan Ramazan Ayı Mesajı

ATSO Başkanı Uslu’dan Ramazan Ayı Mesajı
REKLAM ALANI
13.04.2021
0
A+
A-

 

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, Ramazan ayının insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesinde büyük katkısı olduğunu belirtti.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, Ramazan ayının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Uslu mesajında, Ramazan’ın Oda üyelerine ve ilimize hayırlar getirmesini diledi.

On bir ayın sultanı olan Ramazan-ı Şerif’in, rahmet ve bereket ayı olduğunu ifade eden Başkan Uslu, “Ramazan; yardımlaşmanın, yoksula ve muhtaca uzanan ellerin arttığı, müstesna bir aydır. Ramazan, birlik ve beraberlik duygularının yüceldiği çok önemli bir zaman dilimidir” dedi.

Sözlerine devam eden Uslu; “Malum tüm dünyayı etkisi altına almış bir salgın ile mücadele etmekteyiz. Bu mübarek günlerde ülkemizde ve tüm dünyada Koronavirüs salgının son bulmasını ümit ediyorum. Ayrıca Ramazan’ın getirdiği manevi atmosferle dünyada yaşanan savaşların ve zulümlerin son bulmasını diliyoruz” diye konuştu.

Başkan Uslu mesajını şöyle sürdürdü: “Ülkemizin refah içinde olması ve hedeflerine ulaşması ancak bir ve beraber olmaktan geçmektedir. Birlik ve beraberlik içerisinde aşamayacağımız hiçbir engel bulunmamaktadır. Ramazan ayı, birlik ve beraberlik içinde bir millet olmamız için bizlere ayrı bir fırsat sunmaktadır. Karşılıklı hoşgörünün, güvenin, dayanışmanın ve yardımlaşmanın olduğu yerde huzur ve barış vardır. Ramazan ayının insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesinde büyük katkısı var. Toplum olarak bizi biz yapan güzel değerlerimiz ve geleneklerimiz Ramazan ayında yenilenir ve kuvvetlenir. Bu vesileyle Adıyamanlıların mübarek ramazan ayını kutluyor, bu mübarek ayın memleketimiz başta olmak üzere tüm İslam âlemine huzur, barış ve mutluluk getirmesini, hayırlara vesile olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi